Бляскавите устни са отново на мода!

Всичко до скоро беше мат, но макиаж индустрията не може да стои на едно и също ниво толкова дълго време и съвсем естествено е устните отново да започнат да се „къпят“ в блясък. Новият мега тренд обещава пазара отново да бъде залят от гланцове, които да преобразят усмивките ни.

Ефектът на бляскавата усмивка е лесно постижим, но както при матовите устни, така и тук е важно да знаем няколко важни неща...

Устните трябва да са подхранени


Нашият съвет е винаги, когато си у вас да нанасяш балсам за устни и да го оставяш да действа овлажняващо. В зимните дни проблемът с напуканите устни се засилва. Истината е, че когато използваме гланцове е много по-лесно да подхранваме устните докато сме навън или дори  в офиса, отколкото, когато използваме матови червила.

Внимавай с цветовете


Гланцовете могат да са нож с две остриета. Ако например си готова да експериментираш с по-тъмни червила през деня, в което няма нищо лошо, то ти предлагаме в началото да започнеш да ги използваш в техния мат вариант, за да свикнеш с идеята, че всяко малко движение може да размаже красивия макиаж. Когато вече си на „ти“ с тъмните и по-категорични нюанси можеш да преминеш към гланцове.

Очертавай с молив


Гланцовете са много особена територия, с която ако не сме свикнали можем лесно да грешим. Затова на помощ идват моливите за устни, които помагат да очертаем перфектно контура на усмивката си и да не излизаме извън него. За всеки случай ще те посъветваме да носиш навсякъде в себе си молива, както и гланца ти, за да можеш да освежаваш червилото си.

Блясък за обем

Освен, че са много тредни, и че подххранват устните, гланцовете са силно оръжие ако искаш да придадеш обем. Отблясъците създават страхтна илюзия, благодарение на игрите си със светлината. Не трябва да забравяме, че някои от гланцовете на пазара са създадени със специални формули, които по естествен начин придават обем благодарение на съставките си.

Повече за: Матово червило СРЕШУ Течно червило в nude гамата

За този външен вид препоръчваме

 • Maybelline New York Color Sensational Vivid Hot Lacquer 62 Charmer

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Color Sensational Vivid Hot Lacquer 70 So Hot

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Color Sensational Vivid Hot Lacquer 76 Obsessed

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Color Sensational Vivid Hot Lacquer 78 Royal

  Поръчайте веднага

Свързани теми: червило, устни

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Международен ден на червилата: отбелязва този любим на много дами козметичен продукт

Днес отбелязваме International Lipstick Day и заедно с това си припомняме колко много са се променили козметичните процедури ...