Бляскавата кожа, която заслужаваш

Ако до преди няколко месеца най-актуално беше да се придържаш към изцяло матов завършек на кожата и макиажа ти, то днес всичко се върти около бясъка. Блясък на скулите, над скулите, под скулите, по брадичката, носа, клепачите… бялясък навсякъде. В стрмежа си да задоволят нашите желания макиаж брандовете създадоха всевъзможни продуките, които да направят лицето ни да изглежда по-кукленско и по-подходящо за зашеметяващи инстаграм снимки. Важно е обаче да знаеш кога да спреш с блясъка и генерално как да постигнеш бляскава кожа без да прекаляваш с макиажа и с броката, който напомня на тенденциите през 90-те. Ето ги и нашите съвети по пътя към изпълняване на Мисия: Блестяща кожа…

Овлажнявай, овлажнявай, овлажнявай


Да, това е най-важният процес, за да имаш красива кожа. Тя трябва да е добре подхранена и ако е такава ще изглежда зашеметяваща – точно такава каквато я искаш. Използвай овлажняващ крем след всяко измиване на лицето вечер и след всяко измиване на лицето сутрин. Това за теб трябва да се превърне в ритуал, който да е като миненето на зъбите – задължителен.

Маските за лице са задължителни

Избери един ден в седмицата, в който да поглезиш кожата си с една, две или дори три маски и ритуали за лице. Дълбокото почистване на лицето и подхранването на кожата са най-сигурният начин да имаш бляскава кожа.

Използвай течен хайлайтър


Златист, или бронзов, течният хайлайтър е перфектен, за да добавиш блясък на лицето си. Нашият съвет към теб е да капнеш една или две капчици от него в количестовото фон дьо тен, което използваш през деня и по този начин ще разнесеш бляскавите частици равномерно.

Избери фон дьо тен за целта

Ако си готова да експериментираш с фон дьо тена, то ти препоръчваме да пробваш с някой, който съдържа бляскави частици в себе си, които естествено да се разнесат по цялото ти лице. Обикновено те са толкова дискретни, че придават на лицето омаен краен резултат без да изглежда твърде гримирано.

Внимавай с хайлайтърите


Не прекалявай с тях, защото в един момент има шанс да започнеш да изглеждаш твърде гримирана. През есента, когато няма достатъчно слънце навън, прекаляването с хайлайтъра ше бъде най-лошата услуга, която си си в правила в грим отношение.

Повече за: Съвети за блестяща кожа

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Hydra Expert 24h Normal and Mixed skin

    Поръчайте веднага
  • True Match L'Oreal Paris

  • L'Oreal Paris Glam Bronze

    Поръчайте веднага

Свързани теми: фон дьо тен , хайлайтър, лице

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Събитието, за което дълго ще се говори: кафе, грим и инфлуенсъри

Когато на едно място се съберат най-влиятелните бюти инфлуенсъри, това несъмненно означава че поводът наистина е специален...