Блендиране на грим - кога?

Може би се питаш как моделите и актрисите успяват да изглеждат така добре, а гримът им винаги е безупречен. Всъщност, една от тайните за красота се крие в умелото блендиране т.е. смесване, разнасяне на грима. Блендирането е важна стъпка в създаването на красива визия и не трябва да бъде подценявана.

Сенки за очи


Пазарът е залят с разнообразие от сенки за очи, и точно това разнообразие може да те затрудни в избора. Но, за да създадеш красив очен грим, много е важно да го съобразиш с формата на очите ти. И най-важното – преливането на цветовете е най-важната част на красивия очен грим. Дори когато ти се струва че е достатъчно, мини още няколко пъти с четчицата.

Руж

Розовите нюанси върху скулите завладяха света, но блендирането е от ключово значение за постигане на ефективен краен резултат. Използвай четка с мек косъм. Не забравяй че, най-голямо количество руж се задържа върху най-изпъкналата част на скулите.

Основа за грим

Основата е важна! Една грешка в поставянето и може да развали цялостната визия. Затова не подминавай блендирането и разнасянето на основата. И най-важното – не забравяй за областта под брадичката и шията, за да предотвратиш неприятните резки цветови граници между лицето и шията.

Контуриране


Със сигурност една от техниките която властва в тенденциите в грима. За безупречно контуриране много е важно смесването на двата цвята които използваш. Старай се да използваш качествена четка, предназначена за контуриране!

Повече за: Справочник за перфектен натурален макиаж

За този външен вид препоръчваме

  • La Palette Ombre L'Oreal Paris

  • Infallible Primer L'Oreal Paris

  • L'Oréal Paris Infallible Blush Paint Palette 01 Pink

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Paris Glam Bronze

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , контуриране на лице , естествен грим

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Гланц за устни – нашите топ 5

В днешни дни, когато натуралната визия, минималистичния грим, монохромната визия и свежото излъчване са на пиедестала, не учудва факта че гланцовете з...