Бяла очна линия – да или не?

Бялата очна линия определено е сред водещите тенденции за този сезон. Затова, време е да я вмъкнете в козметичната си чантичка и да превърнете бялата очна линия в любимия си грим продукт за лятото.

Макар че вече отдавна присъства на модните подиуми и нашия пазар, много момичета все още се страхуват да използват бялата очна линия. Не сме сигурни дали причината е нежеланието да излезат от зоната си комфорт или недостатъчно познаване на възможностите и. Ще се опитаме да ви представим красивата бяла очна линия и сме убедени че много скоро тя ще се превърне във вашата печеливша карта.

Чудесен продукт с много възможности

Знаете ли как най-лесно се скриват следи от умора и тъмните кръгове под очите? С бяла очна линия! Тя уголемява оптически очите и ги прави да изглеждат по-будни и ясни. Освен това, придава свежест към цялата визия и перфектно съвпада с всички сенки, независимо от тяхната текстура.

Този продукт стои перфектно както на всяка форма и цвят на окото, така и на всеки тип кожа. Особено добре пасва върху кожа с летен загар, защото създава красив контраст. Добре се съчетава с черна или черна очна линия, което я прави идеална за експерименти и създаване на нови за вас грим визии.

От грешка до драма

За разлика от черната, прилагането на бяла очна линия не изисква особена сръчност. Дори и да сгрешите, не е страшно! Превърнете грешката в приключение и придайте драматичност към визията. Разнесете чертата по целия клепач и отгоре нанесете любимите си кремообразни сенки. С подходяща четка разнесете сенките за да се слеят добре с бялата линия. Създаден по този начин, очният грим се задържа на мястото си по-дълго време а сенките не се събират изобщо в сгънката на клепача.

Лифтинг ефект

Правилно нанесена, бялата очна линия повдига оптически клепачите и отваря погледа. Можете да я използвате и за визуално повдигане на веждите, като следите естествената им извивка. За по-драматична визия, нанесете очната линия от началото на веждите до краищата им.

Сочни устни

Триковете с бялата очна линия са безброй. Искате по-големи и сочни устни? Може. Върху дъгата на Купидон поставете малко количество бяла очна линия и хайлайтър. Разкрасете устните си с червило в любимия ви цвят и готово - устните ви ще изглеждат сочни, плътни и неустоими.

Необичайно котешко око

Нанесете очната линия в основата на миглите и изтеглете опашка, която ще разнесете добре с помощта на четка. За експериментаторките предлагаме обратен котешки поглед, който се създава с допълнителна черта под долния клепач. Една черта над очертаната черна очна линия може да освежи  и класическия опушен грим.

Повече за: Течно червило вместо очна линия

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline Eyeliner Lasting Drama Light White Luster

  • Maybelline New York Tattoo Brow Gel

    Поръчайте веднага
  • Maybelline Color Tatoo

    Поръчайте веднага

Свързани теми: очна линия, очи, дневен грим , стил

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Тенденции в гримирането директно от Париж

От столицата на модата пристигат слухове за най-новите тенденции в гримирането...