База за грим за очи – какво е и как се използва?

Подготвяш се за излизане и използваш само качествени козметични продукти, за да си сигурна че гримът няма да ти изграе лоша шега. Но, след час или два, клепачите ти започват да приличат да изцапано художническо платно. Това направо разваля настроението ти и е силен удар на самочувствието, нали? Можеш да предотвратиш това, ако в грим рутината ти включиш един продукт – база за сенки.

Baza za grim za oči – kakvo e i kak se izpolzva

Малка, но мощна

Създаването на качествен грим изисква търпение, особено създаването на качествен очен грим. Очите са огледало на душата, и поради това заслужават пълното ти внимание.

Всички добре знаем че за създаване на безупречна визия поставянето на качествена основа за фон дьо тен е изключително важно, за уеднаквяване на тена и удължаване на трайността на грима. Също така, и клепчаите ти имат нужда от основа за сенки. Основата улеснява нанасянето на сенките, молива и очната линия, и същевремено прави ценките по-устойчиви и с по-наситен цвят.

Baza za grim za oči – kakvo e i kak se izpolzva

Лесно нанасяне

Предварителната подготовка е ключова в този процес. Нанасянето на база за сенки не отнема много време а допринася много за цялостната визия. Тя удължава трайността на сенките, като им помага да се задържат на място за по-дълго време. С базата няма неприятни изненади, и сенките се свалят тогава когато ти самата решиш да ги свалиш.

За начало, почисти клепачите с мицеларна вода или друг почистващ продукт, който не съдържа масла, защото маслото прави сенките още по-податливи на размазване.

Нанеси малко количество от базата, с потупване на пръстите си или с четка от корена на миглите към веждата, както и в корена на долните мигли. По този начин ще направиш кожата на клепача гладка и готова за нанасяне на сенки, молив или очна линия, които ще се „захванат“ добре към кожата.

Baza za grim za oči – kakvo e i kak se izpolzva

Ще направи чудеса

Основата за грим държи на място всички нанесени продукти, и играе особено важна роля при използване на по-тежък грим, контуриране и тн. За околоочната област използвай само продукти предназначени за тази част от лицето. Благодарение на основата, сенките се задържат на място най-малко осем часа, не се събират в сгънките на клепача, и няма нужда от корекция от време на време. Основата за сенките е често по-важна от сенките, защото тя прави великолепните цветове от палитрата още по-интензивни.  

Повече за: Съблазнителни и големи очи за 5 минути

За този външен вид препоръчваме

  • NYX Professional Makeup Eyeshadow Base

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , сенки за очи , очна линия, очи, зима, есен

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Това са нашите фаворити за постигане на nude визия

Започни гримирането с Maybelline New York Fit Me пудра с подобрена формула, която се предлага в 6 нюанса, подходящи за всеки те...