Актуалните нюанси руж за тази пролет

За подчертаване на скулите трябва да изберете нюанс, който да съответства на типа и цвета на кожата ви.

Ако пък желаете да разчупите рутината си, изберете някой от актуалните нюанси които ви предлагаме.

Ружът придава свежест и деликатен блясък на лицето. Нюансът трябва да се съобрази не само с цвета на кожата, но и със сезона – така за зимата изберете руж в светли нюанси, а за лятото пък руж в някой по-тъмен нюанс.
 


Подчертаване на скулите остава актуално и през този сезон, а новото нещо което видяхме по котешките пътеки е стилът на 80-те години който навлиза в грим тенденциите за тази пролет и ружът сега се носи не само върху скулите но и върху клепачите.

Ако сте с по-светла кожа, заложете на руж в бледорозов или прасковен нюанс. Той ще придаде естествен вид на лицето ви, а за допълнително подчертаване на скулите изберете руж обогатен с брокатени частици.


Светлолилавият нюанс е идеално решение за вечерен грим, но трябва да внимавате при нанасянето му за да предотвратите нежеланите резки граници. С леки, потупващи движения на пръстите разнесете внимателно ружа за да се слее добре с кожата.

Ружът с бронзов подтон нежно подчертава скулите, придава топлина на тена и подчертава естествената красота на кожата. Този руж е изключително подходящ и за контуриране на лицето.


Ружът в кайсиев цвят придава топъл блясък на лицето и ще ви помогне да изглеждате по-свежи и по-млади.

На по-тъмната, смугла кожа подхождат тъмнорозовите тонове, придаващи свежест на лицето. Правилото за нанасяне е същото като за тъмнолилавия нюанс – внимателно го нанасяйте за да създадете желания ефект и гримът ви да изглежда добре.

Повече за: 5-те най-чести грешки при нанасяне на руж

За този външен вид препоръчваме

  • Infaillible Blush Paint

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , руж , пролет

4/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Made for All: Колекция червила за всеки тон на кожата

Покупката на ново червило може да бъде изключително забавна когато вече знаеш какво търсиш и кой продукт ти отива най-добре. Но какво се случва, кога...