Актуалните цветове на 2017-а

Докато света на модата е полудял по всички тенденции, които се случват на котешките пътеки в Париж, Милано, Лондон и Ню Йорк, ние сме готови с нашия репорт, който да ти даде малко повече светлина върху най-актуалните цветове в макиажа за годината.

Розово


Ако до скоро розовото беше цвят, който свързвахме главно с бонбонените нюанси на устините под формата на червила и с ружовете, които ни помагат да придадем структура на лицето си, то тази година създателите на макиаж тенденциите са решили да преобърнат представите ни за розовото. То ще е, както върху устните и скулите, така й върху клепачите ни. Цветът, който се свързва с женското начало е любим на гримьорите, които вече го използват главно в създаването на перфектния грим за очи. Розовото и неговите различни нюанси е абсолютният хит при сенките за очи, като своеобразно освежава погледа, придава илюзия за отваряне на окото и носи нотка настроение, която е от най-голямо значение, когато искаме да се чувстваме перфектно в кожата си.

Синьо


Синьото, цветът на красивите лунни нощи, не е един от нюансите от палитрата, с които сме свикнали да боравим в ежедневния си грим и в това няма съмнение. Съмнение още няма в това, че както всичко в живота и в макиаж индустрията нещата се променят и днес синьото е новото черно – буквално и преносно. То е основен цвят в най-новите очни линии, най-желаниете палитри със сенки, най-екстравагантните червила. Синьото и неговите интерпретации са онази липсваща, категорична и силна нотка, която от доста време липсваше в ежедневния грим на жените и момичетата. 2017-а обаче малко или много ще бъде белязана от индиговия цвят поне по отношение на грима, който всички така обичаме.

Жълто


2017-а няма да е скучна година и това вече е ясно. За нейната колоритност ще допринесе третият топ цвят, който завладява бавно, но славно грим несесерите на всички макиаж почитателки. Жълтото – цветът на слънцето, е новото най-смело и очарователно решение за твоите очи. Грим палитрата поставя този цвят на пиедестал по отношение на сенките. Сложи малко жълто в началото на окото и се радвай на изключително магнетичен поглед или мини по целия клепач с апликатора и остави „слънчева“ линия, която да озари цялото ти лице. В комбинация с леко розово червило, което никога няма да излезе от модата, ще си абсолютно подготвена за летните дни.

Повече за: Топ пет цветове червило за всеки повод

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Paris Color Riche Quad Bleu Mariniere

  • Color Sensational Pink Alert

  • essie rock on top

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , очна линия, червило, тенденция, тенденция

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

YSL Libre: Свободата като начин на живот

За всички онези, които са родени да бъдат уникални, да вдигат летвата и да вдигат забраните, да вярват в мечти и идеали, да имат право да не правят ко...