8 трика за перфектна апликация на спиралата

 


Спиралата е неразделна част от грим несесера на всяка представителка на нежния пол. Понякога можем да се гримираме без да използваме руж, или без да използваме молив за вежди или дори червило, но никога не можем да се гримираме, дори много малко, без да използваме спирала. Нейното нанасяне понякога може да ни извади извън нерви. То обикновено е трудно и изисква да се „слееш“ с продукта, за да постигнеш най-добрия резултат. Ние искаме да те улесним и сме приготвили незаменими 8 трика, които да ти помогнат в апликациата на спиралата ти. Ще ни бъдеш благодарна!

#1


Нанасяй спиралата първо върху долните мигли. Когато преминеш към горните започни от въртешния ъгъл на окото. Постави четката в самата основа на миглите, леко я завърти и я издърпай по дължината им. Така ще получиш ефект на добре разделени мигли

#2

Винаги минавай с четчицата първо вертикално, а после я раздвижи с хоризонтални движения. Така миглите ти ще са изцяло покрити със спирала и добре разделени и оформени.

#3

Докато нанасяш спиралата си гледай надолу, а не нагоре. Така ще си спестиш грешките, които оставят от продукта по клепачите

#4

Не издърпвай веднага четчицата по дължината на миглите ти. Започни като внимателно я изтегляш нагоре и след това отново надолу. Така миглите ти ще дадат усещане за по-отворено око.

#5

Започни нанасянето от корените на миглите ти и с поклащащи движения нанеси спиралата. Ще забележиш, че това движение дава много обем

#6

Лекичко натисни клепача си. По този начин миглите ти ще бъдат по-достъпни за спиралата и тя ще достигне от самото им началото до техния край.

#7

Ако четката ти има несиметрична форма се постарай да използваш правилната страна за горните мигли, правилната страна за долните, както и за най-късите. Ще се изненадаш колко добре работят четките със странна форма.

#8

Ще се изненадаш колко по-страхотни могат да бъдат миглите ти ако ги подхранваш. Набави си масла, които заздравяват миглите и ги нанасяй редовно сутрин или вечер, за да могат да действат и да работят за здравината им. Употребата на тези масла ще направи миглите ти, след нанасяне на спирала, още по-забележителни и изразителни.

Повече за: 5 съвета за правилно нанасяне на спирала

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Volum´ Express The Colossal Big Shot

    Поръчайте веднага

Свързани теми: спирала , очи

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Готова ли си да се превъплатиш в любимата си кукла Барби от детството с помощта на тази нова тенденция в гримирането?

След като излезе официалният трейлър на филма "Барби", интернет е залят от нова тенденция в грима, а ето за какво става дума...