7 трика за бързо контуриране

Ти си истинска любителка на доброто контуриране? Трудно се събуждаш сутрин? Чудиш се как да съчетаеш двете любими неща?

Много лесно! Представяме ти няколко трика, които да ти помогнат в забързаната сутрин и да ти спестят време. След овладяването на тези трикове ще имаш достатъчно време да се наслаждаваш на сутрешното си кафе, а околните да се наслаждават на красивото ти лице.
 


#1 

Е + 3 контуриране: Нанеси бронзант по краищата на лицето, под формата на буквата Е, като започнеш от линията на косата надолу към скулите и брадичката. След това, около скулите отново нанеси бронзант под формата на обърнато число 3. Двете части трябва да съвпаднат като пъзел върху лицето ти. Разнеси добре, за да скриеш резките линии!

#2

Използвай комлект за контуриране. В любимия ти магазин със сигурност ще намериш различни комплекти предназначени за контуриране, специално създадени за да ти помогнат да подчертаеш скулите си и контурираш лицето си. Само трябва внимантелно да избереш цвят, който съответсва на този на кожата ти.

#3

Вместо хайлайтър можеш да използваш по-светлия нюанс на контуриращия стик на Maybelline New York - Master Contour. Накрая нанеси малко количество руж в розов нюанс.

#4

Магическа осмица – след нанасянето на основа и контуриращ продукт, в областта под очите нанеси хайлайтър и то под формата на числото 8. Така ще придадеш моментална свежест на лицето.

#5

При нанасяне на продуктите използвай специални четки. Ако нямаш такива, можеш да използваш и гъбичка за нанасяне на грим

#6

Можеш да използваш и пръстите си за разнасяне на продуктите.

#7 

Ако нямаш достатъчно време за цялостно контуриране на лицето, винаги можеш да използваш стробинг техниката. 

Повече за: Как да контурираш светла кожа?

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Master Strobing Stick Highlighter

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , контуриране на лице

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Най-добрите матови червила на грим-сцената

Матовите червила властваха през последните сезони...