7 неща, които не знаеш за бронзанта

#1

Ако не знаеш където точно се поставя бронзантът, запомни – нанасяй го под формата на цифрата 3, както правим при контурирането. Започни от челото по линията на косата стигни до скулите, оттам продължи по дължината на челюстта ти до брадичката.

#2

Бронзантът не трябва да се нанася по цялото ти лице, освен ако не искаш да станеш оранжева и смешна. Този продукт се нанася само по тези части на лицето, които естествено биват докоснати от слънцето – челото, бузите и челюстта.

 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

#3 

Матовият бронзант може да бъде използван и като перфектния продукт за контуриране. Липсата на блястящи частици го прави повече от страхотен трик за придаване на по-добра структура на лицето.

#4

Бронзантът може да ти помогне да направиш носа си по-красив. Вземи малка четчица и с нея нанеси бронзанта по дъллжината на носа ти от двете страни, така ще му придадеш оптически по-тънък вид, а с няколко движения може да го направиш и по-чип.

#5

Бляскавите бронзанти, колкото и да са страхотни, могат да направят кожата ти твърде лъскава особено ако се оплакваш от по-мазна кожа. При подобен случай заложи на бронзант, който е с по-матов ефект

#6

Като всеки друг продукт и бронзантът идва в различни разновидности – пудра-бронзант, , кремообразен бронзант, мус бронзант, гел бронзант, течен бронзант. Намирането на правилната формула за твоя тип кожа е най-важната задача при избора на този така обожаван от нас продукт. Запомни – бронзантът под формата на пудра е идеален за мазна кожа, защото абсорбира блясъка и омазняването, течните бронзанти пък са супер за по-суха кожа.

#7

Четката за бронзантаа има голяма роля в страхотното му нанасяне. В никакъв случай не използвай същата четка, с която нанасяш пудрата си или хайлайтъра. Четката за бронзанта трябва да е голяма, обемна и много мека, за да „погалва“ с продукта бузите, скулите и челюстта ти.

Повече за: Бронзант - как да го нанасяме правилно?

Свързани теми: грим , бронзант

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Няколко трика за гримиране за бизнес среща

Споделяме ти няколко трика за гримиране за бизнес среща или друг случай, за който трябва да се гримираш стилно, консервативно и прилично...