6 причини миглите ти да се слепват

Спиралата! Колко пъти сме писали за нея и сме се мъчили и мъчили да намерим най-добрата сред добрите, най-прецизната, най-катранено черната. Този текст обаче няма да разглежда различните видове спирали и техните четчици, а ще се съсредоточи върху уменията и знанията, които трябва да придобием, за да избегнем слепването на миглите ни.
Ето ги и най-честите 6 причини за слепването, от което искаме да отървем!
 

#1 Погледни срока на годност

Когато спиралата ти започне да засъхва, то значи или е използвана твърде много или срокът и на годност е към своето изтичане. И в двата случая очаквай слепване на миглите. За да избегнеш това  винаги поглеждай маркировката на опаковката и ако спиралата е в своите последни три месеца живот се отърви от нея.

#2 Слагаш твърде много продукт

Прекаленото напластяване води до неприятното слепване на миглите. Нашият съвет е да се ограничиш до максимум три слоя, като винаги изчакваш достатъчно дълго, че всеки слой да изсъхне добре преди да нанесеш следващия.

#3 Четката е обляна в спирала


Много красавици не се заглеждат в четчицата на спиралата си, но именно тя може да е проблемът, който искаме да елиминираме. Никога не поднасяй четката към миглите, ако по нея има твърде много продукт. Отрстани го внимателно и след това – давай!

#4 Движенията са важни

Слепването може да се получава и заради неправилно плъзгане на четката по миглите. Да, движенията и посоката на нанасяне имат голямо значение.

#5 Миглите ти не са подготвени


Много важно е да отбележим, че няма как да имаш съвършени мигли ако нанасяш спирала на не добре почистена основа. Тоест, ако случайно не си премахнала добре спиралата си от предната вечер, то бъди сигурна, че резултатът ще е ужасен – слепнали и не добре извити мигли.

#6 Може би използваш грешната спирала

Ако залагаш на един и същи продукт, но виждаш слепване... значи това не е твоята спирала. Много продукти предлагат страхотно катранено черно и много обемни четчици, но често заради тежките си формули миглите се залепват една за друга. Макар да искаш по-драматичен поглед, заложи на по-лека спирала, която ще направи очите ти прелестно красиви и ще раздели всички косъмчета прецизно.

Повече за: Две спирали за два типа жени

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Volum´ Express The Colossal Big Shot

    Поръчайте веднага

Свързани теми: спирала , очи

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Тенденции от 2019-та, които не искаме да видим и тази година

И докато през 2020-та ще се сблъскаме с много нови техники и тенденции при гримирането, ще трябва да се простим с някои стилове, характерни за изминал...