6 неща, които минават през ума на всяко момиче преди първа среща

Първата среща е трепет и вълнение. Тя е очакване на непознатото, непознат човек, непозната емоция, непознати усещания. Тя е магична, независимо дали завършва красиво или не. Магията в първата среща се крие в очакването й, в приготвянето за нея.
Преди да излезем от дома, минути преди да се срещнем с обектa на нашите желания, през ума ни минават стотици мисли. От всичките ни разговори и писане за жени, разбрахме, че има 6 налудничави мисли, които пресичат ума на всяка от нас.
Случвало ти се е, нали?​

 

A post shared by @_mymakeup__ on

#1 Само да не пожелае да прокара пръсти през косата ми…

Мисля, че той ще забележи ако отида на срещата с коса, която не съм мила последните четири дни… Ами ако опитам със сух шампоан? Това ще помогне!

- В случай, че сухият шампоан е свършил, а трябва да излизаш веднага, имаме спасение за теб - хубава конска опашка или стегнат кок. 

#2 Може би трябваше да си пооправя ноктите и лака. И все пак, маникюрът ми не изглежда толкова зле… в тъмното!

- Не е задължително ноктите ти да са дълги и лакирани, задължително е обаче, те да са добре поддържани. Мъжете не са чак толкова сложно нещо, както си мислим.

#3 Искам да използвам новото си гланц-червило, толкова е страхотно.

 

A post shared by @_mymakeup__ on

 

...Но какво ще правя ако реши да ме целуне и цялото му лице стане в червило…

- Няма съмнения че, устните са много важна част от грима за първа среща. Съобрази червилото с мястото и времето на срещата - матовите червила са идеален избор за романтична вечеря, а гланцовете са подходящи за парти или дискотека. Така че, какъвто и продукт да избереш внимавай само да не прекаляваш с количеството.

#4 Да пробвам ли да си направя страхотна очна линия и котешко око, въпреки че това ще ме забави поне 10 минути?

 ...Ами ако той не понася закъсненията, ще стане много неудобно. Или да заложа на естествена визия?

- Вземи предвид каква ще бъде обстановката и избери златната среда. Важно е гримът, който носиш да е типичен за теб и да се чувстваш удобно. Не забравяй че, неподходящият грим може да се превърне от ефект в дефект.

#5 Ако се парфюмирам минутки преди да изляза от нас, ще е много очевидно, че съм го направила, за да мириша добре за него. 

 - Запомни - добре е да не прекаляваш с количеството. Прекаляването с парфюма може да обърне ефекта си, от очарвоателен до отблъскващ.

#6 Трябва ли наистина да се епилирам… Това все пак е само първа среща.

 

A post shared by @_mymakeup__ on


- През есенно-зимния сезон краката ти са скрити в панталони ичорапогащници, но през лятото тялото ти трябва да бъде перфектно обезкосмено и гладко. Но не забравяй че, изборът на най-добрият наюин на обезкосмяване е изключително важен за кожата ти.

Не забравяй, че външният вид не е основното което ще привлече един мъж. Усмивката ти и самочувствието са твоята печеливша комбинация! 

Бъди себе си!

Повече за: Неочаквана среща с бившата любов - как да изглеждаш добре

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Color Riche Matte Addiction Scarlette Silhouette

    Поръчайте веднага
  • La Palette Nude L'Oreal Paris

Свързани теми: грим

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Торбички под очите: Сериозните врагове на свежия външен вид

Преди да се впуснем в начинанието за премахване на торбички под очите, нека първо разберем причините за появата им. Откриването на причината води до р...