6 козметични продукта за спешна помощ, които задължително трябва да носиш в несесера си

 

Неочаквана среща, работен ден, преминаващ във вечерно парти, забравена уговорка… Толкова много са непредвидените ситуации в живота на активната жена! Спокойно, ето какво трябва да носиш със себе си, за да изглеждаш винаги добре…

1. Хубаво червено червило

Грешка, перфектното червено червило!

Без него женският несесер е немислим. То ще те измъкне от всяка ситуация и винаги изглежда на място. Важно е само да избереш цвят, който да отива на тена и цвета на коса ти. Особено подходящи са модерните матови червила с фина формула, позволяваща дълготрайност без изсъхване.

2. Коректор

Ясно е, че не може навсякъде да носиш пудра или ВВ крем, но един малък коректор няма да ти е излишен. Той ще направи много, когато се налага незабавно да освежиш вида си.

3. Молив за вежди

Точно така. Вярваш или не, именно моливът за вежди бързо ще ти помогне да придобиеш изискан вид.

4. Черен молив

Винаги когато е необходимо да се постави акцент върху очите, този велик продукт ще направи истинско чудо. Вариант 1 – очертай горния клепач и нежно разтъркай с върха на пръстите си – за моментален ефект опушени очи. Вариант 2 – нанеси във водната линия на долния клепач и на момента ще се сдобиеш с вамп поглед.

5. Руж

Моментална свежест! Дори и в ежедневните дейности бледото лице ще придобие по-здрав блясък само с две движения на четката върху скулите.

6. Nude лак за нокти

Ако не си успяла да си направиш маникюр, а е изскочила някоя важна среща, лакът в неутрален цвят моментално ще направи ноктите ти да изглеждат изтънчени. Още едно негово предимство – освен че създава впечатление за поддържани нокти, той е изключително лесен за нанасяне, дори когато много бързаш.  

Photo : IStock

За този външен вид препоръчваме

  • Color Riche Pure Red's L'Oreal Paris

  • Brow Artist Maker L'Oreal Paris

    Поръчайте веднага
  • Face Studio Master Heat Maybelline New York

  • Coconut Cove by Essie

    Поръчайте веднага

Свързани теми: червено червило , маникюр , руж , дневен грим

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как известните дами носят червено червило

Ако не си сигурна дали червено червило е подходящ избор за теб, виж как стои на известните дами и може би и ти ще получиш вдъхновение...