6 цвята за коса, които са хит това лято

Търсиш начин нежно да освежиш цвета или изцяло да промениш естествения нюанс на косата си? Колебаш ли се между естественото и радикалното? Независимо дали предпочиташ тониране, боядисване на цялата коса, кичури, балеаж или омбре, можем да кажем, че цветовете за коса, които ще бъдат хит през този сезон, са разделени на две групи - естествените за "класиците" и по-ексцентричните за онези от нас, които са дръзки.

В зависимост от това от каква промяна се нуждаеш, предлагаме да изпробваш някои от нашите фаворити:

1. Медно червено

6 цвята за коса, които са хит това лято

Червеното се завръща със стил и в момента най-популярният нюанс е топло медно. Елегантни и в същото време много модерни, червеникаво-златните тонове ще привлекат много внимание към трансформацията ти. Поради изобилието от нюанси, медният се съчетава еднакво добре и с по-тъмен и светъл тен, което е голям плюс, докато единственият недостатък е фактът, че е труден за поддържане. Въпреки това, редовното боядисване на косата ще запази интензивността и ефекта на този цвят.

2. Пастелно розово

Този сезон няма да мине без пастелно розово, което е един от идеалните цветове за блондинките. С него промяната е гарантирана, защото нищо не е толкова цветно, толкова забавно и смело, колкото розовата коса! Освен това ще се впишеш перфектно с фламингота, сладолед, дини и всички други символи на лятото. Важно е само да поддържаш цвета и редовно да освежаваш блясъка на косата. От друга страна, ако си достатъчно смела, можеш да пробваш тъмно лилаво, което е особено подходящ цвят за брюнетки.

6 цвята за коса, които са хит това лято3. Карамелено русо

Идеално решение за всички, които не са достатъчно смели, но въпреки това искат някакво подобрение на външния вид. Независимо дали си брюнетка или блондинка, златистият карамелен цвят идеално съчетава русо и кафяво и води до нежна промяна, която в крайна сметка изглежда грандиозно! Можеш да постигнеш подобен ефект и с цвета на лешник.

4. Кичури ограждащи лицето

Така нареченият "Money Piece" или кичури, които ограждат лицето, са още една тенденция от папката "дръзко". Предните два кичура боядисани в русо (нюанс мед, перлено русо), ще създадат илюзията, че цялата коса е по-светла и точно поради този ефект няма да се налага да боядисваш цялата си коса. Светлата „рамка“ на лицето само допълнително ще подчертае красотата на очите, а ако тенът е бронзов, ще бъде пълен хит!

Между другото, русото не е единственият вариант за предните кичури. Бела Хадид огражда лицето си с комбинация от наполовина оранжево - наполовина червено, докато някои известни дами, особено по-младите, избират и розови тонове.

5. Карамелен балеаж

Може би най-популярната тенденция в Instagram и Pinterest, този път тя идва в карамелени тонове. Причината е проста - подхожда на всеки тен и изобщо не е труден поддръжка! Що се отнася до цветовете за чернокоските, малко неща са толкова ефективни, колкото карамеленият балеаж. За разлика от повечето други техники, балеажът продължава да изглежда естествено, докато косата расте, няма ясно изразени преходи, защото там, където цветът свършва, започва твоят естествен нюанс.

6. Светло русо

6 цвята за коса, които са хит това лято

Блондинките ще се влюбят в този външен вид, дори и тези, които предпочитат платинените нюанси ще поискат да се сдобият с малко по-топли, златни тонове. Все още е достатъчно светъл, само с по-малко лилаво и повече мед в самата основа на цвета. Освен soft blond, бежово русото също ще бъде хит през този сезон.

Прочети още: Открихме: нов твърд шампоан за коса!

За този външен вид препоръчваме

 • L'Oréal Paris Excellence Ultra-Light Natural Blonde

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Excellence Ultra-Light Ash Blonde

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Excellence Natural Light Brown

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Excellence Natural Darkest Black

  Поръчайте веднага
 • Garnier Color Sensation Ultra-Smokey Blonde

  Поръчайте веднага
 • Garnier Color Sensation Chic Orche Brown

  Поръчайте веднага
 • Garnier Color Sensation Vivids Pastel Pink

  Поръчайте веднага
 • Garnier Color Sensation Vivids Fiery Burgundy

  Поръчайте веднага

Свързани теми: тенденция, тенденция, фризура, лято, лято, коса, Loreal Paris, грим за коса, colorista, Loreal hair

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Бял молив-пастел: Нова грим тенденция 2022!

Много момичета избягват бялото и рядко го включват в грим рутината си. Тенденциите обаче диктуват обратното...