5 задължителни сутрешни ритуала за съвършена кожа

 


Всяка жена мечтае за красива и здрава кожа, а тя е напълно постижима ако следваш правилните стъпки по пътя към нея. Те не са никак сложни и все пак дават огромна разлика, която ще те направи много по-уверена и много по-усмихната, когато си сред хора.

Опитай петте ни малки препоръки за голяма разлика във вида на кожата ти.

#1 Мий лицето си по два пъти


Това е навик, който представителките на нежния пол с идеална кожа са приели в своето ежедневие. Почистването на кожата сутрин и вечер в изключително важна. Със сутрешното миене си осигуряваме свежест и премахваме мъртвите клетки, а с вечерното – премахваме остатъците от грима ни. Набави си почистващ гел, който задоволява нуждите на твоята кожа и започни да следваш примера на жените с идеална кожа. Хората казват, че за да придобиеш един навик ти трябват само 21 дни… е, те минават бързо.

#2 Не забравяй важността на продуктите с SPF

Слънцето, особено лятото, може да е враг на нашата кожа и всместо да имаме гладко и красиво лице, да трябва да се справяме със суха и пигментирала кожа. Подсигури си дневен крем с достатъчно добра SPF защита, която да те предпазва и да овлажнява кожата ти докато се справяш със задачите с в горещите дни. Много от любимите ни bb кремове също имат добър и висок фактор, който да работи срещу вредните UV лъчи.

#3 Освежи кожата си с маски от глина


Те ще ти помогнат в борбата да запазиш кожата си млада. Pure Clay маските от L'Oréal са чудесен избор за твоята кожа. Благодарение на комбинацията от три различни вида глина с масла от натурални екстракти, кожата става по-чиста, по-свежа и сияйна само с едно нанасяне.   

#4 Всяко място има разлини нужди

Много красавици се оплакват от мазна т-зона, докато бузите и носовете им, например, са по-скоро сухи и могат да се  белят ако не се хидратират добре. Не се страхувай да нанасяш различни по вид продукти на различните части от лицето ти. Това е напълно нормална практика.

#5 Гримът е много важен


Той прекарва на лицето ти ужасно много време затова е и толкова важно макиажът ти да е създаден с грижа за кожата. Препоръчваме ти да се свържеш с твоя дерматолог и да го попиташ кои съставки трябва да избягваш в съдържанието на грим продуктите. Следвай съвета и купувай само препоръчаните за теб. Ще видиш голяма разлика, обещаваме.

Повече за: SPA ден с твоите приятелки

За този външен вид препоръчваме

 • L’Oreal Paris Micellar Water – Sensitive and Dry Skin

  Поръчайте веднага
 • L'Oreal Paris Dermo Extraordinary Clay Brightng Mask

  Поръчайте веднага
 • L'Oreal Paris Dermo Extraordinary Clay Exfoliat Mask

  Поръчайте веднага
 • L'Oreal Paris Dermo Extraordinary Clay Purify Mask

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грижа, лице

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

5 отлични праймера за лице със SPF!

Освен че прави грима много по-дълготраен, праймерът може да те предпази и от негативното въздействие на слънчевите лъчи...