5 ултимативни съвета за идеални сенки

Пипкава територия, така не веднъж сме наричали сенките за очи. Способността да ги нанасяме перфектно не се отдава на всички красавици и докато някои умеят да сътворят магия с почти всички цветове и почти всички четки, други представителки на нежния пол имат нужда от съвети, а ние… ние знаем какво да им кажем, за да улесним мисията на красотата.
Ето ги и нашите топ 5 ултимативни съвета за перфектни сенки.

#1 С основата за сенки половината битка е спечелена


Базата е важна, както за фон дьо тена, така и за сенките. Този продукт, който много жени подминават на бюти щанда, осигурява на сенките възможността да се задържат по-дълго на клепача, да не се събират в сгъвката му, да се смесват по-добре и техните цветове да изглеждат по-наситени.

#2 Четките са оръдие на красотата

Забрави за апликаторите, които често вървят в комплект със сенките, които си купуваме. Ако ги използваш си гарантираш не добре разнесени сенки и много нескопосано смесени цветове. За да имаш страхотни сенки трябва да имаш правилните четки. Като заначало си набави две – една с къси и много гъсти, но меки косъмчета, а другата тънка, ъглова четка, която да нанася с прецизност.

#3 Накарай сенките да изпъкнат


Kак да постигнеш това ли? Много е лесно, след като нанесеш основата смело посегни към палитра със сенки, която съдъжа бял цвят. Него нанеси върху клепачите ти. Той ще е перфектната основа, която ще позволи на всеки цвят, който ще използваш, да изпъкне по съвършен начин.

#4 Подборът на цветовете е важен

За да имаш страхотна макиаж визия е много важно да преценяш добре цветовете. Въпреки, че притежаваме палитри с безброй сенки трябва добре да премисляме как да ги смесваме. Като за начало подбери два цвята, които си приличат като, например, светло бежово и тъмно кафяво или светло сиво и тъмносиво.

#5 Каква е правилната форма


Да познаваш формата на очите си е много важно. Спрямо формата им най-добре можеш да прецениш по какъв начин да нанесеш сенките си, къде да наблегнеш на тъмните цветове и къде на светлите в зависимост от ефекта, който търсиш.

Повече за: Най-добрите комбинации сенки за очи

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Burgundy Bar Palette

Свързани теми: сенки за очи , очи

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Топ 7 бюти продукта за това лято

Ако трябва да се ограничиш на само няколко продукта, които да бъдат с теб навсякъде през това лято, и с чиято помощ мигновено можеш да освежиш и подоб...