5 трика за по-бърза сутрешна рутина

Гримирането е много важен процес за всяка една жена и малък момент в който те се наслаждават на всяка минута докато се разкрасяват.

Стъпка по стъка, един продукт след друг и гримирането може да продължи няколко часа. Но, какво се случва ако не сте чули сутрешната си аларма и закъснявате за работа, и се налага бързо да се подготвите за излизане?

Не се отчайвайте! С нашите съвети ще изглеждате страхотно и никой няма да забележи че сте били забързани.

#1 Прескочете фон дьо тена


Кожата ви ще ви бъде благодарна ако някой път я оставите да отпочине.  Вместо фон дьо тена, използвайте компактна пудра, като я нанасяте с леки кръгообразни движения върху лицето.

L'Oreal Paris True Match Genius e аксесоар който съчетава фон дьо тен, коректор, основа за грим и пудра в един продукт, и е идеално решение за забързана сутрин.

#2 Сенки за очи вместо хайлайтър


Изберете подходяща седефена сенка за очи в телесен цвят или цвят шампанско и използвайте я вместо хайлайтър. Ненесете сенката в ъглите на очите, в областта под веждите, над горната част на устните и върху скулите.

#3 Червило вместо руж? Защо не!


Този трик е използван от нашите баби. Тъй като розовите тонове на червилото са пълен хит, след разкрасяване на устните си, нанесете с пръсти върху скулите си малко количество червило. Ефектът ще ви очарова.

#4 Оставете очертаването на веждите за друг път


Вместо да очертавате веждите си, използвайте стара четка от спирала и леко разрешете косъмчетата. Така веждите ви ще изглеждат максимално естествени.

#5 Бронзант вместо сенки за очи


Вече сте нанесли спирала върху миглите си, но нямате достатъчно време за прецизно нанасяне на очна линия? Придайте дълбочина на погледа си като използвате бронзант който да ненесете върху клепачите си.

Повече за: Правилната последователност при нанасяне на грим

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Paris True Match Genious

  • L'Oreal Paris Color Riche L'Ombre Pure

Свързани теми: грим , спирала , сенки за очи , фон дьо тен

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Несесер за гримове: пролетно разтребване

Дойде време да си зададеш въпроса „Заслужава ли несесерът ми едно разтребване?“...