5-те продукта, които не трябва да спрем да използваме

1. Мицеларна вода


Ако и ти си сред момичетата които ежедневно се гримират, тогава този продукт е абсолютно задължителен за теб. Мицеларната вода е подходяща за почистване на дори и най-чувствителна кожа. Тя почиства грима и същевременно се грижи за кожата ти.

2. Измиващи гелове


След като си почистила грима с мицеларна вода, трябва да почистиш допълнително кожата като използваш подходящ почистващ гел. В зависимост от нуждите на кожата ти, можеш да избереш един от трите гела от серията от серията Pure Clay на L’Oréal Paris – Illuminating, Exfoliating, Purifying. След употребата на измиващите гелове, кожата ти ще бъде видимо по-свежа и красива.  

3. Хидратиращ крем


Абсолютно задължителен продукт за всеки сезон! Хидратиращият крем трябва да е задължителна част както от сутрешната ти бюти рутина, така и от вечерната. Трябва само да избереш качествен продукт, който да е съобразен с твоя тип кожа – суха, мазна или комбинирана.

4. Слънцезащитен крем


Да, знаем че лятото вече си отива и започва есента, но това не означава че трябва да спреш да нанасяш слънцезащитен крем. Слънцезащитата трябва да се приеме като част от ежедневната грижа за лицето ти, независимо от сезона.

5. Маски с глина


Накрая, но не и на последно място са маските за лице. Маските от серията Pure Clay на L’Oréal Paris почистват кожата в дълбочина, а след редовна употреба кожата е детоксикирана, свежа, с блясък и с изравнен тен. За само десет минути Pure Clay маските преобразяват кожата ти!

Повече за: Възстанови кожата си след напрегната седмица

За този външен вид препоръчваме

 • L'Oreal Paris BI-PHASE Micellar Water

  Поръчайте веднага
 • L’Oréal Paris Pure Clay Illuminating Wash Gel

  Поръчайте веднага
 • L’Oréal Paris Pure Clay Exfoliating Wash Gel

  Поръчайте веднага
 • L’Oréal Paris Pure Clay Purifying Wash Gel

  Поръчайте веднага
 • L'Oreal Paris Hydra Expert

  Поръчайте веднага
 • L'Oreal Paris Dermo Extraordinary Clay Brightng Mask

  Поръчайте веднага
 • L'Oreal Paris Dermo Extraordinary Clay Exfoliat Mask

  Поръчайте веднага
 • L'Oreal Paris Dermo Extraordinary Clay Purify Mask

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грижа, Pure Clay

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Торбички под очите: Сериозните врагове на свежия външен вид

Преди да се впуснем в начинанието за премахване на торбички под очите, нека първо разберем причините за появата им. Откриването на причината води до р...