5-те неща, които трябва да носиш с теб на плажа

Дните на плажа са страхотни, карат ни да забравим за рутината и да се отпуснем в унисон с шума на вълните. Ясно е, че винаги с нас носим кърпа и слънчеви очила, но какво още ти трябва за ултимативното плажно изживяване?
Виж нашия кратък списък и приготви плажната си чанта…

#1 Водоустойчива очна линия

 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on


Всички сме попадали на снимки на звездите на плажа. Те са безупречни, секси и много красиви. Обръщайки поглед към сестрите Кардашиян, нямаме и капка съмнение, че едно от нещата, които трябва да си подсигуриш за плажа е водоустойчива очна линия. Тя ще придаде дълбочина на погледа ти и макар да нямаш капка фон дьо тен и пудра по лицето си, ще създаде илюзията, че си повече от красива без грим. Водоустойчивата формула е идеалният избор за плажа, за да можеш да плуваш и да излизаш от водата с перфектна линия над горния клепач.

#2 Слънцезащитен крем

Лосионите, които предпазват кожата ни от изгаряне са най-задължителното нещо, което трябва да занесеш с теб на плажа. Те са по-важни дори от очилата ти. Благодарение на тях загарът ти ще е равномерен и красив, а кожата ти - подхранена, овлажнена и защитена. Нашият съвет е преди да излезеш от хотела и да се отпвавиш към плажната ивица, да нанесеш любимия си слънцезащитен крем за лице. Колкото по-висок фактор, толкова по-добре.

#3 Термозащита за косата

 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Да, тя е изключително нужна. Както кожата ни изсъхва от слънчевите лъчи, така изсъхва и косата ни. Сигурни сме, че всяко лято ти се случва крайчетата на косата ти да стават все по-сухи и заплетени. За да се пребориш с нежелания ефект от UV лъчите, нанеси термозащита на косата си преди да отидеш на плажа. Ако имаш място в чантата вземи своя термозащитен продукт с теб и всеки път, който излезеш от водата го впръсквай по цялата дължина на косъма.

#4 Чадър

Винаги носи със себе си чадър или най-малкото – шапка с много широка периферия. Приятна сякнка, която ще те пази от горещината ще повлияе добре и на кожа ти и на косата ти. Всички знаем как цветът на косата се променя през лятото, нали? Е, ако прекарваш повече време на сянка, инвестицията ти във фризьорския салон няма  да отиде на вятъра.

#5 Хидратиращ спрей

 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on


Кожата ти се нуждае от максимална грижа, когато е изложена толкова продължително на слънчевите лъчи, както по време на една почивка от седмица или две. Набави си някои био съставки, които да ти помогнат да регенерираш кожата – кокосовото, какаовото и бадемовото масло са съвършени и верни другати в мисията наречена „хидратирана кожа“.

Повееч за: Съвети за дълготраен грим през лятото by @makeupbuthow

 

Свързани теми: грим , лято

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Гениални съвети за дълготрайна хидратация през лятото

Следвай нашите гениални съвети за хидратация и лицето ти ще блести и ще изглежда отпочинало и хидратирано през цялото лято...