5-те най-често задавани въпроси относно грима

Правилно ли ползвам този продукт, как се нанася червило, каква спирала да използвам, как да се гримирам за работа и тн. Това са само някои от въпросите, които всяка жена си задава. Ние ще се опитаме да ви дадем отговор на едни от най-често задаваните въпроси относно грима.

1. Задължителен ли е фон дьо тенът?


Отговор: НЕ! Ако нямаш проблемна кожа и твърде видими недостатъци по лицето, всичко от което имаш нужда е качествена основа за грим. Ако кожата ти е склонна към бързо омазняване, тогава трябва да използваш фон дьо тен с който да прикриеш лъщенето.

2. Очна линия по долния клепач – да или не?

Отговор: Зависи изцяло от формата на очите ти. Очертаване на вътрешната част на долния клепач прави очите ти да изглеждат по-малки, и може да създаде ефект на изморени очи.

3. Дали не съм прекалено вързрастна за да използвам червено червило?


Отговор: Не, никога не си прекалено възрастна за класическото червено! Разбира се, трябва да избираш нюанси според възрастта си – младите момичета е добре да използват по-светли, ярки нюанси, а зрелите жени  да се въздържат от тях.

4. Колко време мога да използвам една спирала?

Отговор: Спиралата за мигли трябва да се изхвърли три месеца след като се отвори. Използването на стара спирала увеличава риска от различни инфекции на очите.

5. Може ли да се използва бронзант през цялата година?


Отговор: Разбира се! Бронзантът може да се използва постоянно и през всеки сезон. Важно е само да съобразиш количеството на продукта с настоящия сезон. Придържай се към правилото – колкото по-малко, толкова по-добре!

Повече за: Модните правила, които вече не е нужно да се спават

За този външен вид препоръчваме

  • Infallible Primer L'Oreal Paris

  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Black

  • L'Oreal Color Riche Matte Addiction Scarlette Silhouette

    Поръчайте веднага
  • Glam Bronze L'oreal Paris

    Поръчайте веднага
3/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте