5-те хитови тенденции на лятото

Естествена визия


Няма нужда на всяка цена да подчертаваш красотата си с козметични продукти. Естественият външен вид винаги е на мода, особено през лятото когато залагаш на пъстроцветни ефирни рокли. Ако избираш естествена визия за това лято, трябва внимателно да я съобразиш с гардероба си. Нека въображението да те води!

Смело оранжево


Това лято оранжевото определено сваля от пиедестала червеното. Макар че, специалистите твърдят че този цвят не отива на всеки, склонни сме да мислим че това не е съвсем точно. Свежите нюанси на мандарина отиват почти на всички представителки на нежния пол, и внасят жизненост и свежест във визията им. Използвай оранжеви сенки за очи и червило в същия нюанс и ще останеш изненадана от ефекта.

Нека ти завиждат​


Точно това ще се случи ако се появиш на парти с цветна украса въху главата. Лентите и венецът от цветя са абсолютен хит това лято. Те са женствено и нежно допълнение към лятната визия, а като финален щрих можеш да разкрасиш устните си с класическото червено червило и ще събереш погледите на околните.

Блестяща красавица​


Горещите летни вечери са идеален повод за удобни рокли изработени от леки материи и блясък върху лицето. Можеш да заложиш на стробинг техниката, като използваш хайлайтър с който да озариш скулите си. Червилата с брокатени частици са абсолютно задължителни!

Грим в стил гръндж


Гръндж гримът се завръща с пълна сила. Властващ през деветдесетте години, този стил прави завръщане през тези дни. Можеш да избереш ефекта на плачещо момиче, който се постига много лесно. Използвай металическо сини сенки които да нанесеш върху горния и под долния клепач. Нанеси вху миглите няколко пласта водоустойчива спирала. Накрая, с помощта на гъбичка внимателно размажи сенките под долния клепач. Готова си!

Повече за: Съвети за красива лятна визия

 

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Paris Color Riche La Palette

  • Loreal Paris Color Riche Coral Showroom

    Поръчайте веднага
  • Loreal Paris Lor Highlighter

  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Waterproof Black

Свързани теми: грим , тенденция, тенденция, лято

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Монохромни гримове: Цяла визия в само един цвят

Гримирането може да се усъвършенства и извърши по няколко различни начина...