5 стъпки за постигане на перфектните вежди

Веждите са новото черно на макиажа. В последите две години те са толкова тачени и обгрижвани от гримьорите, че вече сме убедени, че можем да излезем без почти никакъв грим на улицата, но не и без перфектно оформени и гримирани вежди. Която и от нас да се е опитвала да постигне идеалната форма за веждите си знае, че тази задача може да е доста трудна, да изисква часове за усвояване и още толкова за усъвършенстване. Ние искаме да те улесним максимално и затова сме подготвили 5 лесни трика, които да помогнат на веждите ти да са безупречни през цялото време!

 

That summer ✨Glow

A photo posted by Raye Boyce (@itsmyrayeraye) on

1. Използвай минимално пинсетата

Ако сама се грижиш за оформянето на веждите ти, нека ти кажем, че ще се изненадаш какво подобрение в гъстотата им ще видиш ако за един по-продължителен период от време намалиш тяхното скубане. Старай се да почистваш косъмчетата, които не са си на мястото, но забрави за скубането на тези, които са над веждите ти!

 

Trying out new makeup. 😁 details coming soon!!

A photo posted by teni panosian (@tenipanosian) on

 


2. Използвай коректора за супер резултат


След като се гримираш сложи малко от коректора си по дължината на веждата си от долната страна, за да създадеш усещането за абсолютно равна линия. Играта със светлосенките, която е възможна благодарение на така популярното контуриране, ще е в твоя полза като ще направи погледа ти да изглежда по-магнетичен, защото веждите ти ще са добре подчертани от по-светлия цвят.


3. Използвай молива за вежди за очертаване


Използвай молив за вежди, за да ги очертаеш. Така благодарение на него ще можеш да се сдобиеш с формата, която смяташ, че ти приляга най-много. Важното е да го подостриш добре и да си сигурна, че по веждите ти няма проукт от типа на крем за лица, bb крем или фон дьо тен. В никакъв случай не запълвай веждите си напълно с молива! Ако направиш това, резултатът ще е зле изглеждащи вежди, които силно се набиват на очи.


4. Сенките за вежди – твоят най-добър приятел

 


Понеже в съвет номер 3 споменахме запълването на веждите, сега е време да обсъдим и него. Козметичните магазини са пълни със сенки за вежди, които често идват в няколко нюанса, за да паснат, както на брюнетките, така и на блондинките. Важно е да си сигурна, че четаката за поставяне на сенките за вежди е перфектната, за да можеш да постигнеш страхотен резултат. Този продукт не създава усещане за натежаване, а точно напротив – създаден е, за да изглеждат веждите ти максимално естествени.


5. Спиралата е последният щрих


След сенките повечето от дамите ще са готови с мисията: Идеални вежди. Само, че някои представителки на нежния пол, които могат да се похвалят с много гъсти, дълги и непокорни вежди ще имат нужда от последна помощ, за да постигнат желания резултат. Ако и ти си една от тези късметлийки, си набави спирала за вежди, която само с лекичко докосване ще прибере стърчащите косъмчета и ще ги усмири през целия ден, за да се чувстваш уверена и красива.

Повече за: Три начина на оформяне на веждите само за три минути (ВИДЕО)

Свързани теми: грим , сенки за очи , контуриране на лице , очи, тенденция, тенденция, вежди

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Опушеният грим е отживелица – подготви се за взрив от цветове

През последните няколко години станахме свидетели на най-различни тенденции за гримиране на очите – от класически, през авангардни, до онези ...