5 пъти по-обемни мигли

Красивите мигли са мисия номер 1 на много от представителките на нежния пол, които непрестанно търсят варианти да имат по-дълги и по-обемни мигли.  Красавиците се подлагат на различни процедури, които да преобразят погледа им, като си удължават миглите или всеки ден използват изкуствени такива. Според нас всичко това е напълно излишно, когато имаме правилната спирала, която да ни донесе желания резултат, който определено е... обем!

За по-дълбок и омаен поглед


Изпробвайки десетки, дори стотици спирали, смеем да твърдим, че имаме изключително високи критерии, които са ни дали шанса да намерим няколко наистина гениални попадения от света на макиажа. Такова съкровище е „машината“ за обем на L’Oreal Paris - Volumissime X5 Mascara. Тя придава обем до 5 пъти по-голям  от този, който ще ти даде обикновената спирала за обем. Този магичен продукт има катранено черна формула, която само с един слой спирала ще направи всички косъмчетата тъмни  и много изразителни като по този начин ще направи погледа по-дълбок и много по-омаен. Макиаж майсторите отговорни за създаването на това бижу отделят изключително внимание на формулата на спиралата, която не позволява натрупвания на миглите. По този начин можеш да си сугрна, че няма да има неприятно слепнати една за друга мигли. Точно напротив – те ще са прецизно разделени, сякаш сресани с най-ситното гребенче. Самата четка е точно така разработена – с идеята да разресва внимателно и да намери местенце на всеки косъм.

Подходяща както за офис среда така и за парти вечери


Volumissime X5 Mascara е перфектният избор ако искаш да омагьосаш останалите с погледа си. Тя е подходяща, както за офис средата, която изисква премерен, но красив грим, така и за парти вечерите, които позволяват по-драматични и щури визии. А най-хубавото... то е че този продукт е на съвсем достъпна цена на бюти пазара, което го прави топ изборът, на който да се довериш този месец и занапред!

Повече за: История на спиралата

За този външен вид препоръчваме

  • L’Oréal Paris Volumissime X5 Carbon Black

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , спирала , очи

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Знаеш ли какво е микропигментация?

Характерното за процедурата микропигментация е, че е предпочитана и от млади и от по-възрастни жени...