5 правила за красота, които да нарушиш

Правилата са създадени, за да бъдат прескачани, нали? Особено, когато говорим за света на красотата, това е абсолютна истина, защото в основата си той търси креативността и себеизразяването без ограничения, закони и пътища, по които да вървим.
Искаме да те приканим да бъдеш луда и неконтролируема с нас и заедно да разбием на пух и прах законите на макиаж света…

Правило 1: Пудрата винаги се нанася след фон дьо тена

Стига глупости, разбира се, че може и по друг начин! Ако искаш по-плътно покритие на грима ти и по-устойчив макиаж нанеси първо пудрата си и след това фон дьо тена. Така порите ти почти няма да се забелязват, а лицето ти ще прилича на кукленско. Ако се готвиш за дълга парти вечер пък бъди смела и нанеси пудра-фон дьо тен–пудра.

Правило 2: Фон дьо тенът се нанася по цялото лице

Също не е вярно. Бъди модерно мислеща жена и не се страхувай да нанасяш фон дьо тен само там, където е нужен. Moжеш да го използваш, за да прикриеш червенина или за леко контуриране. Всичко зависи от теб и продукта ти.

Правило 3: Извивай миглите си само преди спиралата

И тук можеш да разрушиш правилата! Изпробвай да ненесеш лек слой спирала, но го изчакай да изсъхне напълно. След това съвсем спокойно можеш да извиеш миглите си и дори, повярвай ни, ще останат в красивата си форма по-дълго време.

Правило 4: Моливът за устни е за очертаване на устните

Правилата на макиж индустрията се променят, а с тях и всички продукти на пазара. Ако до вчера моливът за устни беше подходящ само за очертаването на красивите им линии, то днес той идва в толкова много цветове и текстури, че спокойно може да се използва на мястото на червилото. Много често е по-издръжлив и заема по-малко място в чантата.

Правило 5: Фокусирай се върху определена зона от лицето ти

Да, това не е лош съвет, защото всички знаем, че червеното червило и опушеният макиаж не винаги изглеждат добре и хармонично, но има шанс ако се фокусираш само върху очите или само върху устните ти, макиажът ти да изглежда незавършен. Предлагаме ти да експериментираш с интересно червило и прецизна очна линия. Защо, не?

Повече за: Стига вече!

За този външен вид препоръчваме

  • True Match L'Oreal Paris

  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Black

  • Loreal Paris Lip Liner Couture Color Riche Perfect Red

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , очи, червило, фон дьо тен , пудра, устни

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Това са нашите фаворити за постигане на nude визия

Започни гримирането с Maybelline New York Fit Me пудра с подобрена формула, която се предлага в 6 нюанса, подходящи за всеки те...