5 правила за използване на спирала

Спиралата е сред най-често използвани от жените козметични продукти, но за съжаление малко от тях знаят как правилно да я нанасят. Много жени нанасят само спирала за подчертаване на очите си. Спиралата е най-широко използваният грим продукт в света, и затова не учудва фактът, че всяка година на пазара излизат нови продукти, придаващи някой нов ефект. Спирали за удължаване на миглите, за сгъстяване, комбинирани спирали, водоустойчиви спирали и тъй нататък.

1. Срок на годност


Преди нанасяне, не забравяйте да проверите срока на годност на спиралата. Ако сте закупили спиралата преди повече от година, свободно я изхвърлете, защото използването на такава спирала повишава риска от сериозни заболявания и инфекция на очите. Просрочената спирала е най-опасен козметичен продукт.

2. Трябва да е видима


Черната спирала подхожда на всички жени, и няма никакво значение с какъв цвят очи, коса и кожа сте. Целият смисъл на спиралата е да подчертае окото и дефинира миглите, и затова тя трябва да е видима, в противен случай не се получава желания ефект. Спирала във виолетов цвят съвършено подхожда на зелени, сини и светлокафяви очи, докато спирала в син или зелен цвят образува силен контраст с тъмнокафяви очи.

3. Извийте миглите преди да нанесете спиралата


Използвайте качествен инструмент за извиване на мигли. Много жени изобщо не използват този уред защото се страхуват че извиването ще навреди на миглите им. Това може да се случи само ако извивате миглите след нанасянето на спирала. Винаги използвайте уреда за извиване на мигли преди прилагането на спирала.

4. Безцветна спирала


Използвайте безцветна спирала за очи. Тя оформя и разделя миглите, и се нанася в тънък слой като основа на другата спирала. Експертите твърдят че безцветните спирали са изключително ефикасни. Ако имате повече време, опитайте и със сигурност ефектът ще е удивителен.

5. Здравето идва отвътре

 

Витамините Б, Ц и Е, минералите като магнезий, цинк и силиций стимулират по естествен път растежа на миглите. Също се препоръчва пиене на много вода. Избягвайте алкохолни напитки и напитки съдържащи кофеин, защото те забавят растежа на миглите. Ако спазвате тези съвети, миглите ви ще са естествено дълги и гъсти а нанасянето на спирала изключително лесно и удобно.

Повече за: Триминутен грим с три продукта! Прости трикове за винаги актуалния nude грим

Свързани теми: грим , спирала , очи

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

За или против: цепнати вежди, тенденция, която се завръща

Звучи невероятно, но е вярно – популярната тенденция сред хип хоп изпълнителите от началото на деветдесетте...