5 необичайни бюти трика

Понякога, знаеш, най-добрите бюти трикове са много неочаквани. Ние знаем 5 такива, в които се кълнем, аплодираме ги и ги споделяме на всички, които изповядват бюти религията. Ето ги и тях…

Пудра за обем

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Обемните мигли не се постигат само със спирала предназначена за този краен ефект. Странно, но матиращата пудра може страшно да ти помогне в мисията „Неотразим поглед“. Нанеси малко количество пудра по миглите ти преди да започнеш да слагаш спирала и ще видиш колко по-обемни и черни ще изглеждат те накрая.

Студена вода за перфектни нокти

Колко често ти се е случвало да се лакираш и да започнеш да духаш срещу ноктите ти, за да изсъхнат по-бързо? Това обаче не дава нужния резултат. Странният трик, който можеш да използваш е да оставиш ноктите си под студена вода за около 3 минути и ще видиш как в момента, в който дръпнеш ръцете си от чешмата лакът ти вече ще е сух и ще можеш да продължиш нормално със задачите си.

Майонеза за страхотна коса

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Косата ни, както през лятото, така и през зимата има нужда от дълбоко хидратиране и понякога дори най-скъпите маски не могат да направят това, което могат бабиние съвети. Странен трик номер 3 е свързан с майонезата. Да, купи една и я нанеси по цялата дължина на косата. Завии косата си в найлонова шапчица и остави майонезата на глава си около 20 до 30 минути. След това отмий с шампоан. Косата ти ще е по-лъскава и мека овсякога.

Картофи за свеж поглед

Ако страдаш от подути очи след тежка вечер просто обели един картоф и отрежи две шайби от него. Постави ги върху очите си и стой с тях 15 минути. Картофът ще успокои очите ти и много бързо няма да има и следа от пухкавост.

Тиксо за очната линия

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Сравнително популярен, трикът с тиксото е средството, което ще ти помогне да имаш перфектна очна линия. Залепи малко парченце тиксо на окото и така ще избегнеш грешки при нанасяне на този сложен бюти продукт.

Повече за: Неподозирани приложения: Необикновено приложение на обикновени грим продукти

Свързани теми: грим , нокти, червило, коса

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

CC крем или BB крем, въпросът е сега пред нас!

Преди да отидеш до магазина, би било добре да знаеш за какво се използва определения козметичен продукт и от какво наистина се нуждае твоята кожа...