5 неща които само най-добрата ти приятелка ще ти каже

Най-близката ти приятелка е твоят най-добър съюзник в експериментите ти с грим. Имаш и доверие за всичко и тя винаги откровено ще ти каже неща, които другите ще премълчат. Представяме ти петте неща които само най-добрата ти приятелка може да ти каже.

Имаш червило по зъбите


Червило по зъбите може да развали доброто впечатление дори и от най-страхотния цвят. Само най-близката ти приятелка може да разбере причината за изнервянето ти, и тя мигновенно ще реагира. Любимият ти мъж може би няма да забележи, но твоята най-добра приятелка със сигурност ще те предупреди.

Този фон дьо тен не ти отива

Половинката ти няма да тръгне с теб в продължителна обиколка по магазините за да намериш подходящ цвят фон дьо тен. Най-близката ти приятелка има сили за безброй обиколки. Тя търси съсредоточено с теб и има търпение да те изчака докато тестваш различни продукти.

Прекалила си с очертаването!


Най-добрата ти приятелка просто знае колко усилия са необходими за да се получи една съвършена визия. Дори ти и да не забележиш че веждите ти са прекалено подчертани, тя ще премахне излишното количество от лицето ти и няма да ти позволи да съсипеш цялата си визия.

Приличаш на диско топка

Тя много добре знае че е тънка границата между ефектния грим и натрапчивия. За разлика от половинката ти, най-добрата приятелка владее отлично стробинг техниката, винаги е в крак с тенденциите и откровено ще ти каже че си прекалила с броката.

Крива очна линия

Всяка от нас се е сблъсквала с трудностите при нанасяне на очна линия. И най-добрата ти приятелка знае колко е трудно да направиш тънка линийка върху клепача си, и затова тя ще разбере защо се изнервяш и ще ти направи забележка ако линията върху клепачите не е точно очертана.

Повече за: Поправете грешките в грима

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Color Riche Matte Addiction Scarlette Silhouette

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Paris Nude Magique Cushion

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Paris Brow Artist Genius Kit

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Грим за паднали клепачи

Правилните съвети правят гримирането на паднали клепачи значително по-лесно...