5 грим техники, които трябва да овладееш преди 30 години

Опушен грим
 

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Неустоимият поглед вече е неотменна част от визията ти, а съзадавнето на опушен ефект на очите определено трябва да е  задължителна част от грим уменията ти. За създаване на красива грим визия с ефект "опушени очи" ти трябва подходяща палитра сенки, а ние ще ти предложим да започнеш с тази на Maybelline – The Nudes. В нея ще намериш всички нюанси за перфектен опушен грим. Започни от най-светлия нюнас, който да нанесеш във вътрешните ъгли на клепача. Продължи с по-тъмните сенки и накрая нанеси черни сенки във външния ъгъл и в корена на миглите. Важно е цветовете да се слеят добре.

Очна линия

Очната линия придава неустоим чар към погледа на една жена. За всички, които все още се сблъскват с проблема на боравене с този продукт, препоръчваме очната линия на Maybelline – Master Precise. Тази очна линия е изключително удобна и дава възможност за прецизно и лесно нанасяне на тънка линия.

Контуриране

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Трябва да си наясно с факта, че годините ти вече се отразяват върху лицето ти, и е време да научиш как да коригираш видимите недостатъци. Контурирането е твоето решение. Подчертай скулите си, носа, челото и брадичката, а за постигане на максимален фект, подчертай линията на челюстта с по-тъмен нюанс. Дори и да не си фен на контурирането, Maybelline Master Contour & Highlight V-Shape стикът трябва да намери място в чантичката ти.

Разнасяне на руж

Освен ако не искаш да изглеждаш като клаун, научи как правилно да разнасяш този продукт. Трябва да знаеш как да подчертаеш красивите си черти по естествен начин. Master Blush палитрата съдържа всичко от което имаш нужда. И разнасяй, разнасяй, разнасяй...Даже когато ти се струва че е достатъчно, разнеси още веднъж!

Нанасяне на бронзант

Не, това не е мит. Правилно нанесен, бронзерът може да направи чудеса върху лицето ни. Много жени не се чувстват комфортно да използват този продукт, защото грешките при нанасянето много лесно развалят красивата визия. Точно затова, старай се да не нанасяш твърде много бронзант. Няколко щриха бронзант под скулите ще придадът красиво сияние на лицето ти.

Повече за: Магически лифтинг с грим

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York The Nudes

    Поръчайте веднага
  • Maybelline Master Precise

    Поръчайте веднага
  • Maybelline Master V Contour

    Поръчайте веднага
  • Maybelline New York Master Blush

Свързани теми: грим , очна линия, контуриране , опушен грим, бронзант

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Хайлайтер: Грим звездата на новогодишната нощ!

Зa да бъдеш звездата на вечерта, трябва да се снабдиш със звездата на вечерта - хайлайтър! Той ще се погрижи за подчертаването на най-красивото нещо н...