4 трика за перфектен фон дьо тен през зимата

Зимата и кожата са в изключително противоречие, поне така смятаме ние, които непрестанно се борим с вредите на ниските температури. Колкото и да е студено и дори да ме увити в огромни шалове, трябва да сме красиви, а красотата ни е пряко свързана със състоянието на нашия фон дьо тен. Трудно е обаче да го поддържаме красив, когато въздухът сякаш ни смразява, а шапките, шаловете и ръкавиците непрестанно развалят грима ни.
Ето ги и нашите топ 5 съвета за съвършен фон дьо тен през най-студените дни от годината:

Овлажнявай

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Писна ни да го обясняваме, но да използваш силно овлажняващи продукти е много важно особено през зимата, когато времето кара кожата ти да се изсушава, напуква и дори разранява. Набави си крем, който е с много силна формула, за да може да издържи на най-тежките моменти през този сезон.

Смеси овлажняващата основа за грим с твоя фон дьо тен

Това действие ще ти помогне да нанасяш по-лесно фон дьо тен с четка или дори с пръсти. Освен това смесването на фон дьо тена с продукт, който овлажнява обещава да остави много лек макиаж ефект на кожата ти, който да я направи бляскава и тонизирана.

Смеси арганово масло с фон дьо тена ти

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Също страхотен микс е този между аргановото масло и фон дьо тена ти. Полезните свойства на аргана действат благотворно, както на косата, така и на кожата, като я овлажняват в дълбочина.

Използвай пудра с кремообразна формула

След като нанесеш фон дьо тена е време за пудрата, която да го запази идеален през деня. За да няма разрив между дълбокото овлажняване, което се опитваме да постигнем и сухотата на пудрата, ти предлагаме да преминеш към кремообразен вариант на този продукт. Той е идеален за зимните дни, защото няма да допусне кожата ти да стане тебеширено суха, но и няма да я прави да изглежда мазна.

Повече за: Зимният макиаж е супер!

За този външен вид препоръчваме

  • True Match L'Oreal Paris

  • L'oreal Paris True Match Compact Powder

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Hydra Expert 24h Normal and Mixed skin

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , фон дьо тен , зимен грим

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

10-те заповеди за ползване на праймер

Избирайки правилния праймер, ще си подсигурите перфектна грим визия, сияйна кожа на лицето си и напълно равномерен тен...