4 страхотни визии без очна линия

Не всички сме сръчни с очната линия, и почти сме сигруни че, много от вас предпочитат да подминат прилагането и при създаване на удачна визия.

Следващите визии са особено подходящи за лятото, когато има голяма вероятност очната линия да се размаже и развали цялостната ти визия.

Блясък върху клепачите


Почти всички представителки на нежния пол са любителки на блясъка и броката. Нанеси качествена брокатена сенка върху клепачите, и очите ти направо ще блеснат. Разкраси устните си с червило в по-светъл нюанс, и ще събереш погледите на околните.

Пастелни цветове


Заложи на нежна визия, подчертаваща женствеността. Избери сенки в нежно розов нюанс, както и руж в същите тонове. Върху устните нанеси червило в по-тъмен нюанс и визията ти ще е повече от перфектна.

Лилави мигли


Използвай цветна спирала за да подчертаеш миглите си. Добави малко лилав цвят и върху клепачите и ще направиш очите си още по-прекрасни!

Опушен грим


Никога не използвай очна линия за създаване на опушен грим. Избери сенки в тъмни нюанси и спазвайки правилата на опушения грим, ще получиш изключително красива и закачлива визия.

Повече за: 5 правила за перфектен дневен грим

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Paris Color Riche Gold Mania

  • L'Oreal Paris Color Riche Les Ombres Quad Eyeshadows E6 Smoky Rose Water

  • L'Oréal Paris Infallible Blush Paint Palette 01 Pink

    Поръчайте веднага
  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Lilac

  • L'Oreal Paris Color Riche Sensual Rose

Свързани теми: грим , очна линия, очи, червило, руж , лято

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Научи се как да комбинираш цветовете при гримиране

За да бъдеш сигурна, че си избрала подходящите гримове за себе си и че си нанесла правилния нюанс сенки спазвай правилата на професионалистите...