4 стъпки за правилно нанасяне на течен коректор

След кремообразните коректори и тези под формата на стик, течният коректор е един от все по-често използваните продукти. Течният коректор има безброй предимства и възможности за използване, но за съжаление голям брой момичета се затрудняват с правилното му използване. Представяме ти 4 основни стъпки в правилното прилагане на този продукт:

1. Избери подходящ продукт


За разлика от фон дьо тена, не е задължително течният коректор да напълно да е съобразен с естествения цвят на кожата ти. Експертите съветват той да е с един тон по-светъл или по-тъмен от оттенъка на кожата. При избора на коректор важно е да се съсредоточиш към плътността и устойчивостта на продукта, за да си сигурна че ще се възпозлваш максимално от предимствата му. Нашият избор е True Match коректора на  L’Oreal Paris, който ще придаде на областта под очите ореол от светлина.

2. Вълшебна пръчка


Точно така. Течният коректор може да сътвори чудеса върху кожата. Но, не бива да се бърка с коректорите или праймърите в цвят, предназначени за прикриване на зачервяванията и недостатъците по кожата. За използването на течен коректор има ясни правила относно правилното място за нанасянето му. Нанеси малко количество от пордукта върху черните кръгове под очите, бръчките в областта на челото и около устните. След като приключиш с коректора, нанеси подходящ фон дьо тен.

3. Да се слее с кожата

Нанасяй коректора с леки потупващи движения за да се слее добре с кожата ти. Можеш да използваш гъбичка или подходяща малка четка, които да ти помогнат да запълниш фините бръчки.

4. Фон дьо тенът – най-добрият приятел на коректора  


За да се възползваш максимално от предимствата на течния коректор, трябва да го съчетаеш с подходящ фон дьо тен и компактна пудра. Препоръчително е да използваш продукти с еднакво качество и еднакви свойства. Предлагаме ти продуктите на  L’Oreal Paris от серията True Match. Използвайки трите продукта си обещаваш перфектен грим и красива кожа.

Повече за: Как да прикриеш акнето и тъмните кръгове?

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Paris True Match Concealer

    Поръчайте веднага
  • True Match L'Oreal Paris

  • L'oreal Paris True Match Compact Powder

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , фон дьо тен , коректор, компактна пудра

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да избереш правилния праймер за лице

Пудрите са склонни към оксидация и промяна на цвета при контакт с кожа и себум. Е, тук се намесва праймерът...