4 начина да носиш цветна спирала

Обичаш да пътуваш, любопитна си да откриваш нови места, да запознаваш нови хора, нови култури...но когато става дума за грим, ти все още предпочиташ класическия начин на гримиране и избираш класически продукти.

Лятото е сезонът който ни кара да мислим цветно, а цветните спирали са една нашумяла тенденция напоследък.

Затова, този път ще ти предложим нещо различно, съчетаващо в себе си авантюристичен дух и красива визия. Как да носиш цветна спирала и да бъдеш сигурна че не изглеждаш смешно?

Сложи спирала върху горните и долните мигли


За всички смели момичета препоръчваме нанасянето на цветна спирала на горните и на долните мигли. Това ще накара очите ти да изпъкнат и ще подчертае естествената им красота. Като черешка на тортата, добави очна линия в същия цвят и резултатът ще те избезуми. Според експертите, сините и лилави нюанси спирала са подходящи за всички представителки на нежния пол.

Цветна спирала и естествена визия


За да подчертаеш красотата на цветната спирала, остави останалия грим в неутрален цвят.  Очите, подчертани с цветна спирала изискват останалия грим да е изключително семпъл и естествен.  Остави спиралата да говори вместо тебе, а устните ти и клепачите нека отпочинат малко.

Само в краищата


Ако не си чак толкова смела, или просто не искаш твърде голям акцент върху очите ти, нанеси цветната спирала само на върховете на миглите.  По този начин миглите са леко подчертани а цветът се забелязва само отблизо.

Един пласт върху черна спирала


Любителките на класическия грим ще останат въодушевени от факта че цветната спирала може да се нанася върху обичайната спирала.

След като си нанесла един слой любимата си черна спирала, леко докосни миглите си с цветна спирала. Така ще получиш естествен вид с лека закачка!

Повече за: Лятото на цветните мигли

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Indigo

  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Lilac

  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Black

Свързани теми: грим , спирала , лято

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Нанеси хайлайтер в 4 лесни стъпки

За да може кожата ти да излъчва младежки блясък и свежест, наложително е да избереш правилния хайлайтер и да знаеш как и на кои места се ползва всеки ...