4 начина да направиш кожата си по-бронзова

Август вече е тук и за съжаление ни подсказва, че лятото ще си тръгне съвсем скоро, а с него и любимото ни излежаване под слънчевите лъчи. Сигурни сме, че се харесваш много повече с красив бронзов загар и не искаш да се лишиш от него така лесно. Възползвай се от августувските дни, но запомни и няколкото стъпки, които сме подготвили за теб. Te ще ти помогнат да запазиш красивия загар и свежестта на кожата за по-дълго.

 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

#1 Овлажнявай кожата си

Първо правило за красива кожа е тя да не е суха. Ако искаш да запазиш прекрасния загар по-дълго то не спирай да овлажняваш кожата си. След душ винаги минавай тялото си с дълбоко овлажняващ лосион, ако трябва по няколко пъти.

#2 Използвай бронзър

Това е козметичен продукт, в който се кълнем. Да, той може да придаде онази свежест на лицето ти, която да те направи в пъти по-красива и уверена. Нанасяй бронзиращата ти пудра по точките, които се огряват първи от слънцето – бузите, брадичката, носа и челото.

#3 Играй с макиажа

Очевидно е, че бронзиращата пудра ще допринесе за твоята сияйна кожа, но истината е, че и другата част от макиажа ти има роля в тази задача. Наблеги на сенки, които са в златистата гама, чрез тях ще засилиш усещането за лице погалено от слънцето.

#4 Излъжи всички

Когато тенът си отиде е вереме да го възвърнеш… по лъжливия начин. Набави си добър автобронзант, ексфолирай много внимателно кожата си и го нанеси равномерно до пълно покриване и попиване. Е, вече можеш да се насладиш на „загар“ и перфектна кожа, нали?

 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on
 

Повече за: Бронзант - как да го нанасяме правилно?

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline Affinitone Mineral

  • Maybelline New York Master Strobing Stick Highlighter

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , лято, бронзант

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Най-хубавите нокти тази пролет

Заедно с аксесоарите, ноктите са вероятно най-важният елемент за разкрасяване на едно момиче...