4 места за поставяне на хайлайтър

Гримът, както всяко друго изкуство, непрестанно се развива. Добре известно ни е вече че, понякога не е достатъчно да нанесем хайлайтър само върху скулите. Хайлайтерът се превръща в неизменен спътник на всяка жена, а ние ще ти представим 4 места, на които поставянето на хайлайтър ще те превърне в истинска богиня на лятото.

Горната част от челото

 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on


По този начин се създава оптически ефект за по-свежо лице с ясно подчертани черти. Внимавай с количеството, защото нанасянето на прекалено голямо количество продукт може да има обратен ефект.

Над извивката на веждите

Така както вече нанасяш сенки под извивката на веждите, сега е време да започеш с прилагането на хайлайтър над извивката им. Нанеси малко количество точно над най-високата точка на веждата. По този начин веждите изглеждат високо вдигнати нагоре, с рязко извита арка. За тази цел, винаги използвай хайлайтър с кремообразна формула.

Средата на клепача

Струва ти се невъзможно? Пробвай все пак! Поставянето на хайлайтър в средата на клепача е тайната на визуално уголеменото око. Очите изглеждат отпочинали и свежи. Можеш да използваш хайлайтър с кремообразна или прахообразна формула, но старай се да го нанесеш точно в центъра на клепача.

Лъкът на Купидон

Нанеси малко количество хайлайтър в лъка на Купидон - V-образната извивка на горната устна. Разнеси добре продукта с пръсти. Това ще направи горната ти устна да изглежда по-изпъкнала и да се подчертае контура на устните. Устните ти ще изглеждат сочни и ще задържат погледа на срещуположния пол.  

Повече за: Как да нанасяш хайлайтър като професионалист?

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Strobing Stick

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , хайлайтър

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да почистиш четките си за гримиране

Спомняш ли си кога за последно почисти четките за грим...