4 грим визии с розово червило за брюнетки

Момичетата с кестенява коса могат да избират сред голямо разнообразие цветови грим съчетания. Веднага ще се сългасим че розовото червило е перфектен начин по който можете да подчертаете лицето си, но в този случай е важно да изберете правилния нюанс. Нюансът трябва да е съобразен с естествения цвят на кожата ви – светлата кожа предпочита светлорозови тонове, докато тъмната кожа си подхожда с по-наситени нюанси както яркорозово или млечнорозово.

След като сте избрали подходящия за вас нюанс, време е да разберете и към коя визия червилото ще стои перфектно.

Винаги актуални опушени очи


Техниката за опушени очи е сред най-често използваните при създаване на очен грим. За ефекта на опушени очи може да се използват разнообразни цветове сенки – сини, сиви, кафяви. Но, за брюнетките, избрали розово червило, препоръчваме класическите опушени очи в черно. Към него добавете прецизно нанесена очна линия. Използвайте коректор под долния клепач, за да подсилите ефекта на опушените очи, а за изграждане на една завършена визия нанесете малко количество хайалйтър върху костта на веждите и най-изпъкналата част на скулите.

Драматично котешко око в розово

Драматично и същевременно романтично – така бихме нарекли тази визия. Сенките в розово отиват добре на всеки тип кожа, но за максимално ефектно излъчване светлокожите дами трябва да залагат на малиново червило, докато смуглите трябва да избират червила в светлорозово. Синеоките красавици би трябвало да избират червила от пастелната гама на розовото. Подчертайте очите си с очна линия, която ще съобразите с формата им, а за миглите използвайте качествна спирала придаващ обем и плътност. Останалият грим трябва да е семпъл, тъй като в тази визия акцентът е върху очите.

Естествена визия


Върху целия клепач нанесете кафява сенка с матиращ ефект. Във вътрешните ъгли на клепачите нанесете кафяви перлени сенки, с един тон по-светли от предварително нанесените. След това приложете тъмно кафяви сенки както във външните така и във вътрешните ъгли на клепачите. За да придадете свежест към погледа, в областта под веждите нанесете светлобежови сенки. Розовото червило и едва доловим руж върху скулите ще допълнят красивата визия. Така гримирано, лицето изглежда свежо и отпочинало, и същевременно красиво.

Земни тонове за извънземна красота

Една от визиите, добавяща естествена свежест към лицето. Този стил подхожда еднакво добре и на светлокожи брюнетки и на тези с по-тъмна кожа. Земните тонове се съчетават перфектно с всички нюанси на розовото. Ако сте любителка на по-лежерния стил, използвайте матови сенки в земни тонове, докато почитателките на елегантното трябва да избират седефени сенки, от тъмната цветова гама. За създаване на лежерен стил, използвайте черен молив с който да очертаете окото, в близост до миглите. Нанесете бежови сенки върху целия клепач, а в горната му част нанесете кафяви сенки с червен оттенък.

За по-изтънчена и елегантна визия, подчертайте очите с помощта на черна очна линия. Върху клепачите нанесете седефени сенки в шоколадов нюанс, а в близост до веждите нанесете малко количество хайлайтър с бели подтонове. Това отваря погледа и прави очите по-изрзителни.

Розово – обичам те розово


Нашумелите напоследък розови червила са истинско изпитание за сетивата на мъжете. Проучванията показват че розовото червило привлича вниманието на мъжете за 6,7 секунди, докато при неутралните нюанси вниманието се задържа за 2,3 секунди. Също така, учените твърдят че жените от висок социален статус по-често използват розово червило отколкото тези от ниската статусна структура.

Розовото червило подсказва че жената която го носи е нежна и романтична, и голям брой жени смятат че то е иделен избор за първа среща. Яркорозовите червила ще в отличат от тълпата, и затова – бъдете смели, изберете вашия подходящ нюанс и се отдайте на красотата на грима.

Повече за: Нюанси за тъмнокосите красавици

Свързани теми: грим , сенки за очи , червило, устни

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Топ 5 Kiehl’s продукти за новогодишен подарък

Подаряването на продукти за грижа за лицето и тялото обаче на пръв поглед може да изглежда рисковано, тъй като е трудно да избереш подходящия продукт...