3 визии с опушен грим

Опушеният грим е един от най-ефектните начини да придадем дълбочина на погледа си. Подходящ е за всякакви официални и неофициални поводи, и отива на всяка една дама. Съществуват много видове опушен грим, а общото за всички е че ти трябва добро владеене на техниката за да се радваш на резултата.

Класически опушен грим


Класическият опушен грим е изключително подходящ за всякакъв повод и лесен за създаване. Той прави очите ти да изпъкнат на преден план и ги прави по-чувствени и искрящи.

За ефектен класически опушен грим, избягвай употребата на течна очна линия и ще получиш перфектно засенчени клепачи които няма как да останат незабелязани.

Oчна линия само в краищата

 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on


Ако все пак не искаш да се откажеш от  очната линия, старай се да я нанасяш само във външните ъгли на окото. Очертай деликатна тънка линия в близост до миглите, по цялата дължина на клепача. Размажи цвета към вътрешните ъгли на окото, за лек „опушен ефект“.

Бъди уникална!


Опушеният грим в кафяво изключително лесно се нанася и е изтънчен начин да подчертаеш очите си и да ги направиш по-привлекателни. Използвай пръстите си и с леки движения разнеси сенки в кафяв нюанс, който ще подчертае естествената красота на очите ти. Накрая, върху миглите нанеси един слой спирала за обем за да придадеш на погледа си съблазнителен и впечатляващ вид.

Повече за: Опушен грим в червено

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline Burgundy Bar Palette

  • Maybelline 24 Karat Nudes Eye Shadow Palette

  • Maybelline Lash Sensational Limited

    Поръчайте веднага
  • Maybelline New York Sensational Liner

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , очна линия, очи, опушен грим

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Ева Лонгория разкрива начините за скриване на побелелите косми в карантината

По време на изолацията се убедихме колко много зависим от уменията на други хора...