3 визии с опушен грим

Опушеният грим е един от най-ефектните начини да придадем дълбочина на погледа си. Подходящ е за всякакви официални и неофициални поводи, и отива на всяка една дама. Съществуват много видове опушен грим, а общото за всички е че ти трябва добро владеене на техниката за да се радваш на резултата.

Класически опушен грим


Класическият опушен грим е изключително подходящ за всякакъв повод и лесен за създаване. Той прави очите ти да изпъкнат на преден план и ги прави по-чувствени и искрящи.

За ефектен класически опушен грим, избягвай употребата на течна очна линия и ще получиш перфектно засенчени клепачи които няма как да останат незабелязани.

Oчна линия само в краищата


Ако все пак не искаш да се откажеш от  очната линия, старай се да я нанасяш само във външните ъгли на окото. Очертай деликатна тънка линия в близост до миглите, по цялата дължина на клепача. Размажи цвета към вътрешните ъгли на окото, за лек „опушен ефект“.

Бъди уникална!
Опушеният грим в кафяво изключително лесно се нанася и е изтънчен начин да подчертаеш очите си и да ги направиш по-привлекателни. Използвай пръстите си и с леки движения разнеси сенки в кафяв нюанс, който ще подчертае естествената красота на очите ти. Накрая, върху миглите нанеси един слой спирала за обем за да придадеш на погледа си съблазнителен и впечатляващ вид.

Повече за: Опушен грим в червено

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline Burgundy Bar Palette

  • Maybelline 24 Karat Nudes Eye Shadow Palette

  • Maybelline Lash Sensational Limited

    Поръчайте веднага
  • Maybelline New York Sensational Liner

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , очна линия, очи, опушен грим

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Искаш обем и извити мигли без уред за извиване? Да, възможно е с тази спирала!

Ако смяташ, че нищо не може да изненада миглите ти, приготви се за нещо съвсем ново...