3 трика за ефект на изкуствени мигли

Сигурни сме че, както всяко момиче така и ти  мечтаеш за зашеметяващо дълги мигли, достойни за една суперзвезда. Но надяваме се че си наясно че повечето супермодели се възползват от продукта на съвременната козметика – изкуствените мигли. Изкуствените мигли определено са добър начин да блеснеш и да подчертаеш погледа си за някой специален повод, но за ежедневна употреба те могат да се превърнат в истински кошмар.

Защо да избягваш изкуствените мигли

Един от най-често срещаните проблеми при поставяне на изкуствени мигли е лепилото, кото може да раздразни окото и да предизвика алергична реакция. Освен това ежедневното носене на изкуствени мигли може да доведе до серизона инфекция, в резултат на натрупани бактерии в корените на клепачите. Ако ти предстои специален повод и искаш да привлечеш вниамнието към очите си, изкуствените мигли безспорно са добро решение, но не ти съветваме използването им да се превърне в ежедневно. Представяме ти няколко ценни хитринки със спиралата, които ще направят миглите ти толкова плътни и обемни, като че ли са изкуствени.

3 trika za efekt na izkustveni migli

Трик номер 1 – избери подхдояща спирала

Преди да закупиш нова спирала от козметичния магазин, обмисли добре от какъв ефект имаш нужда. Ако се стремиш към ефекта на изкуствени мигли, то тогава ти препоръчваме да пробваш The Curler спиралата на YSL за ефект на изкуствени мигли. Тази спирала е създадена за всички които мечтаят за безупречни мигли всеки ден, а онова, което я отличава от останалите спирали е ефекта на извити мигли – благодарение на тази спирала ще забравиш за извивачката за мигли.  The Curler спиралата на YSL е с двустранна четка. Едната четка придава неустоим обем на миглите, докато другата ги прави перфекнто извити. Разбира се, не можем да твърдим че това е твоята перфектна спирала, но определено те съветваме да я пробваш.

3 trika za efekt na izkustveni migli

Трик номер 2 – основата е задължителна

Основата е една от причините поради която миглите на красавиците от кориците на списанията винаги изглеждат беузпречни. Може би звучи объркващо, че напоследък за всяка отделна част от лицето съществува специална основа, но според експертите това е напълно оправдано. Ако се стремиш към ефекта на изкуствени мигли, важно е миглите ти да са подготвени за нанасяне на спирала.  Ако заложиш на The Curler спиралата на YSL, пробвай и YSL основата за мигли с ефект на изкуствени мигли. Основата се нанася плавно, удължавайки и извивайки миглите, което ги прави визуално по-плътни и обемни. Същевременно, основата обгръща миглите така че да ускорява изсъхването на спиралата.

Трик номер 3 – очната линия в твоя полза

Нанесена неправилно, очната линия има способността да развали цялостната ти визия. Размазването и откланя вниманието от миглите и нарушава красотата на погледа. Поради това, винаги нанасяй тънка черта в самия корен на миглите. Ако ръката ти трепери и не се чувстваш достатъчно сръчна, не се отчайвай – с малко търпение и практика това умение се овладява лесно. От друга страна, моливът за очи също може да ти помогне в тази мисия.

3 trika za efekt na izkustveni migli

Полезни ли ти бяха тези трикове? Ти как създаваш ефекта на изкуствени мигли? Сподели с нас в коментарите!

Повече за: Грим трикове за съблазнителен поглед

За този външен вид препоръчваме

  • YSL The Curler Mascara

  • YSL Mascara Volume Effect Faux Cils Flash Primer

Свързани теми: грим , очна линия, очи, тенденция, Yves Saint Laurent

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да се гримираш докато пътуваш

Ще видиш, че с малко усилия, концентрация и сръчност не е невъзможно да се гримираш в движение! Ето кои продукти препоръчваме ние за това начинание...