3 супер съвета как летният грим да изглежда винаги свеж!

Самата мисъл за гримиране при над 40 градуса действа отблъскващо, а не трябва. Лицето може да изглежда съвършено и свежо дори и в ужасно горещите дни.

1.     Водоустойчива спирала

Ако дори на плажа не се отказваш от любимата си спирала, избери водоустойчив вариант. Ще издържи и на градския зной, и на морските пръски – тя е правилният избор за летните месеци. Помни, че се отстранява по-трудно от другите спирали, затова използвай почистващи средства на базата на масла.

2.     ВВ крем или компактна пудра

Ако през лятото кожата ти не понася фон дьо тена, имаме две решения. Едното е ВВ крем със защитен фактор и в нюанс, подхождащ на цвета на твоята кожа. С него ще постигнеш равномерен тен и защита от слънцето.

Другият изключителен продукт е пудрата. Минералната пудра е подходяща дори и за чувствителна кожа, а може да осигури много добро покритие – при това предпазва кожата от лъщене и матира добре и при високи температури. НЕ забравяй редовно да почистваш апликатора за грим!

3.     FLUO цветове

Кожата със загар е идеалната основа за игра с fluo цветовете! Дали ще избереш гланц, ярък лак за нокти, спирала в атрактивен цвят или актуалното матово червило е въпрос на предпочитания, а сега е точното време за тях! С минимален друг грим, fluo акцентът ще стои перфектно на загорялата ти кожа.

photo: IStock

За този външен вид препоръчваме

  • Nude Magique BB Cream L'Oreal Paris

    Поръчайте веднага
  • Vivid Matte Maybelline New York

    Поръчайте веднага

Свързани теми: спирала , червило, bb крем

3/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Водоустойчиви гримове: ръководство за лятото

Проблемът с разтопения грим се решава много преди той да се покаже. Просто е – водоустойчивите гримове са единственото решение...