3 стъпки към по-успешно контуриране

Контурингът е техника, за която говорим много, много често и това изглежда няма да се промени. Иска ни се да сме ти полезни с разнообразни съвети и заради това сега ще ти разкрием нашата тайна за контуриране, което се задържа на лицето в перфектно състояние цял ден и показва на света само най-доброто от нас.​

Стъпка 1


Първо нанеси фон дьо тена. По този начин ще си дадеш възможност да рисуваш по лицето си с контуриращия ти продукт. Фон дьо тенът е перфектната основа за скулптуриране, защото изравнява тена на лицето и прикрива несъвършенствата.

Стъпка 2

Разнези контуриращия продукт с помощта на силиконов апликатор. Тези апликатори станаха изключително популярни напоследък, защото се справят наистина перфектно със смесването на цветовете, но освен това не попиват дори грам от продукта, което означава, че ще можеш да използваш контуриращата палитра поне два пъти повече време от преди.

Стъпка 3


Съобрази пудрата си с контуриращия продукт. Какво имаме предвид ли? Където си нанасяла светъл контур – нанасяй светла пудра, а където си нанасяла тъмния цвят, минавай с бронзър, който допълнително да подсили цвета и да го запечата.

Повече за: Как да изберем правилните нюанси за контуриране

За този външен вид препоръчваме

  • True Match L'Oreal Paris

  • L'Oreal Paris Glam Bronze

    Поръчайте веднага

Свързани теми: контуриране на лице , фон дьо тен , пудра

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Грим ревю: Семейство Maybelline Fit Me

Наличието на прекалено голям избор на  коректори и фон дьо тени често ни обърква и затруднява, и нерядко се случва да изберем грешен продукт, с който ...