3 продукта, които да поправят грима ти

С времето все повече се убеждаваме, че забързаното ежедневие може да ни изненада неочаквано и затова е добре винаги да сме подготвени. Те могат да изникнат във всеки един момент и, за да се чувстваме уверени в себе си е добре да имаме под ръка няколко „уръдия“ на бюти индустрията. Те ще са ти от помощ винаги и по всяко време, като използването им отнема няколко секунди, а разликата, която ще видиш обещава да те очарова.

1. Клечки за уши

Да, точно това имаме предвид – клечки за уши. Леки и много удобни за прибиране в чантата, те ще са ти полезни всеки път, когато усетиш, че спиралата ти леко се е размазала по клепача или сенните ти за очи са се отклонили от правия път. Въобще клечките за уши са този бюти спасител, който може да коригира малките неточности в макиажа без да разваля останалата част от грима ти.

2. Коректор

И той е удобен за пренсяне  тук и там, защото не заема почти никакво място, но разликата, която ще даде на визията ти е огромна. Ако усетиш, че тъмните кръгове под очите ти се забелязват теърде много нанеси малко коректор и… готово! Също може да поставиш малко количество на устните ти и да го разнесеш преди да сложиш червилото. По този начин неговият цвят ще е много по-наситен и дълготраен. Продуктът, който веднага сме готови да ти препоръчаме безспорно е: L’Oreal Paris True Match Concealer.

3. Матиращи кърпички

Не е ли омазняването на кожата един от проблемите, които ни изкарват извън нерви през напрегнатите дни? Макиаж гениите обаче създадоха матиращи кърпички, които да разнасяме винаги с нас, за да може, когато имаме нужда, да ги използваме и само за няколко секунди да си върнем матовия завършек на кожата, който е така важен за доброто ни самочувствие. Задължително си набави този страхотен бюти продукт, който, както останалите, които изброихме до тук, е лек и компактен, но така нужен и страхотен!

Повече за: 11 проблема, които всички красавици са изпитали

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oréal Paris True Match Conclear

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , лице

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Съвети за възстановяване на уморена и бледа кожа

С времето кожата ти губи естествения си цвят и блясъка си...