3 неустоими женствени прически за слънчевите дни: романтични плитки

Една от най-популярните и женствени прически са именно плитките. През този сезон те присъстват в интересни вариации, комбинирани със свежо лице, силно подчертани „разрошени“ мигли и кокетни рокли. Неустоима романтика!

1.     Небрежна плитка през рамото

Така най-лесно ще укротиш чупливата и къдрава коса. Небрежно сплетената на една страна плитка ще бъде готова само с няколко движения и ще предизвика страхотен ефект.  Дори не се налага да връзвате краищата с панделка, само небрежно ги завържете. Препоръка за грим: нежно розов руж и акцент върху горни и долни мигли!

2.     Нежно кокетно каре

Косата със средна дължина може бързо да бъде освежена със семпло оплетена плитка. Вземете по-голям кичур отгоре при пътя на косата и плетете надолу, като внимавате плитката да не е твърде стегната. С шнола закрепете края на плитката към останалата коса. Препоръка за грим: Nude сенки и матово розово червило.

3.     Ретро шик

Тази прическа ще придаде на дългата коса съвсем нова визия. С гребен разделете косата в средата на две равни части. Изплетете плитки и ги преметнете върху главата така, че да се препокрият и да изглеждат като едно цяло. Закрепете краищата с обикновени фиби. Препоръка за грим: очи, подчертани с очна линия и плътен слой спирала, в съчетание с красиво оформени вежди.

Photo : IStock

За този външен вид препоръчваме

  • Miss Hippie Mega Volume L'Oreal Paris

    Поръчайте веднага
  • Le BLush L'Oreal Paris

  • Master Precise Curvy Maybelline New York

  • Vivid Matte Liquid Maybelline New York

    Поръчайте веднага

Свързани теми: тенденция, фризура, стил

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Спрей за сетване или пудра за сетване, това е въпросът!

Въпреки че само допреди няколко години не знаехме нищо за тези два продукта, пудрата и спреят за сетване вече заемат почетно място в несесерите ни...