3 неща, които трябва да знаеш преди покупка на нова спирала за мигли

 

 

A post shared by @_mymakeup__ on

1. Спирала за специални поводи

Предстои ти важно събитие, искаш да блеснеш с пълна сила и да накараш очите ти да изпъкнат на преден план? Според гримьорите, в този случай трябва да избереш спирала по-различна от тази която използваш ежедневно. Старай се да се сдобиеш със спирала която прави погледа ти дрматичен и неустоим, а миглите ти дълги, обемни и катранено черни. Предлагаме ти да се спреш върху False Lash Superstar спиралата на  L'Oreal, която гарантира впечатляващ ефект на „изкуствени мигли“.

2. Четката играе важна роля

Може и да не ти се вярва, но в изработката на четките участват изявени учени, защото и най-малките неща имат голямо значение. Материалът на изработка, формата, големината – това са нещата които играят ключова роля. При избора на спирала трябва да имаш предвид дължината на косъмчетата на четката и. Ако искаш миглите ти да изглеждат по-гъсти, избирай четка с дълги косъмчета. Ако целта ти е миглите ти да изглеждат по-дълги, тогава трябва да се спреш върху силиконова четка. Силиконовите четки доставят нужното количество спирала на миглите, подчертавайки го от корена од върха. За да дефинираш добре миглите си, използвай спирала със спираловидна четка.

3. Не се страхувай от цветовете

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Черната спирала се счита за универсална и момичетата най-често избират този цвят за разкрасяване на миглите си. Всъщност, спиралите се произвеждат в най-различни цветове – индиго, зелен, лилав, даже и тъмночервен. Затова, не се стрхаувай да експериментираш и да пробваш някой от тези нюанси, които разкирват безброй възможности.    

Повече за: История на спиралата

За този външен вид препоръчваме

  • False Lash X-Fiber Mascara

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Paris Miss Baby Roll

Свързани теми: спирала , очи

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Идеялният makeup за прически къси прически

Макар че късата коса създава представа за по-лежерен и спортен стил, с правилния makeup лесно можеш да я превърнеш в нещо изтънчено, елегантно и дори ...