3 грим визии за летен музикален фестивал

3 festivalni grim vizii

Лятото е време на купонясване на открито, време за музика и танци до зори. Музикалните фестивали не са само повод да послушаме любимата си музика, но и да се насладим на приятни мигове с приятели и близки. Но как да се отличим от тълпата и кои са гримовете които да ни помогнат да се превърнем в кралицата на събитието?

Колкото повече, толкова по-добре

Разширете зоната си на комфорт, играйте с цветовете и консистенциите, и разчупете монотонната ежедневна визия. Убедени сме че не бихте искали да посетите любимия си фестивал със скучен и обикновен грим. Затова, оставете палитрата с нюд сенки и червилото което ежедневно използвате, защото фестивалите са идеален повод да направите нещо за себе си... 

Бъдете смели, вдъхновителни, впечатляващи...експериментирайте и накрая забравете за правилото – по-малко е повече. Защото този в този случай важи правилото – колкото повече, толкова по-добре!

Блясък, стикери, щрас

3 festivalni grim vizii

Вместо да ги нанасяте върху горния клепач, внесете нещо ново и залепете стикерите или брокатените частици под долния клепач, като използвате нежно лепило за мигли. По този начин ще освежите визията си и същевременно ще скриете черните кръгове под очите.

Също така, винаги може да заложите на ефектни стикери звездички които да залепите в областта около очите, над слепоочието или върху скулите.

Ако не искате да се откажете от опушения грим, съчетайте го с разноцвети стикери около очите или скулите. Това ще придаде бунтарска нотка към фестивалната ви визия.

Не забравяйте че стикерите вече са достатъчно ефектно допълнение към визията, и поради това не прекалявайте с останалия грим. Сенки в нежни тонове, водосутойчива спирала, добре оформени вежди и червило в телесен цвят са напълно достатъчни да уловите погледите.

Ако искате да обeрeте погледите на всички, бъдете уникални и поставете върху лицето лепенка с името на любимия изпълнител или любимата ви песен. Това направо ще зашемети околните.

Цветове, цветове и още цветове

3 festivalni grim vizii

Музикалните фестивали са идеално място, а лятото е идеално време за игра с цветовете. Разбира се, акцентът е върху очите и затова започнете гримирането с очна линия в ярък и забележим цвят. Продължете с още по-забележителни сенки в синьо, зелено, оранжево, червено, жълто...Изберете и цветна спирала, която перфектно да допълни този умопомрачителен ефект на цветовете. Накрая, загърбете всички табута и разкрасете устните си с червило в бебешко синьо или наситено оранжево и се отдайте на ритъма на музиката.

Космическа визия

Космическата визия е идеален вариянт за фестивален грим. За създаването му ви трябват сребърни сенки с металически блясък, които да нанесете върху целия клепач. Подчертайте миглите със спирала за обем в наситено синьо, а върху устните създайте омбре ефект в сини тонове. Готови сте да изтреляте самочувствието си в космоса и да се насладите на музиката.

Няколко безценни съвета

- Изполвайте праймер за да сте сигурни че гримът ще се задържи на място през цялото време.

- Имайте подръка качествен коректор, с който да скриете неприятните следи от умора и недоспиване

- Очна линия, спирала, коректор – всички продукти задъжлително трябва да са водоустойчиви

- Вместо тежките фон дьо тени използвайте подходящ ББ крем

- Използвайте кремообразен руж, тъй като е по-устойчив на изпотяване

- Стойте далече от прахообразните сенки, а заложете на продукт с кремообразна консистенция

- Хайлайтерът е задължителен продукт за създаване на фестивален грим

- Слънцезащитните кремове с висок степен на защита и подходяща защита за устните са задължителен компонент на багажа ви!

Повече за: В цветовете на музикалните фестивали

Свързани теми: грим , сенки за очи , очи, червило, лято

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Бронзантът като решение за светла кожа

Добре познато е, че тъмният тен ни прави да изглеждаме подмладено и свежо...