3 грим табута, които трябва да се пробват by @makeupbuthow

Въпреки, че аз самата често прибягвам до добре познатите ми любими продукти - неутрални кафяви сенки и телесно червило, тази година реших да си поставя предизвикателство и да изляза от зоната на комфорта. Рутините са хубаво нещо, но ако човек не пробва нови тенденции, продукти и въобще преживявания, как въобще ще разшири мирогледа си? Затова сега предизвиквам и вас да пробвате тези три вида грим, често считани за табу!

1. Тъмно червило и драматичен очен грим

3 grim tabuta eli

Тази комбинация често се счита като грешка в гримирането, но смятам, че за определени поводи, може да изглежда страхотно! Това червило на пръв поглед изглежда стряскащо, но всъщност е страхотен лилав нюанс, който може да се носи дори и в ежедневието ако се нанесе и втрие в устните съвсем леко. Цветът се казва Maybelline Color Sensational Lipstick 886 Berry Bossy.

2. Устни с металически блясък

3 grim tabuta eli3

Тази тенденция беше актуална през 80-те и 90-те години, но с навлизането на мат текстурите и дълго след това се избягваше и считаше за остаряла. Наскоро обаче металическите и бляскавите устни се завърнаха с пълна сила и можем да ги видим навсякъде. Maybelline Color Sensational Lipstick 245 Magic Mauve

3. Тъмното червило не е подходящо за ежедневен грим

3 grim tabuta eli2

Общоприетото правило е за ежедневието да се доверяваме на добре-познатите нюд цветове както за сенки, така и за червило, докато ярките и тъмните нюанси да запазваме за специални поводи и вечерни партита.

Гримът обаче трябва да се подбира според настроението, а не правилата, които някой е решил да наложи, така че ако ви се иска да си сложите ярко червено червило, наситено лилаво или електриково розово – защо не!? Опитайте!

Ели

Повече за: Тенденция, която си заслужава да се пробва – лилави устни by @Makeupbuthow

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Color Sensational Magic Mauve

  • Maybelline Sensational Berry Bossy

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , Елица Димитрова, Elitsa Dimitrova, Makeupbuthow

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Палитра сенки за цялостна грим визия

След като разбра основните правила за прилагане на сенки, време е да преминем към следващите начини за използване на този продукт...