11 проблема, които всички красавици са изпитали

Красотата изисква жертви. Често се съобразяваме с безумни съвети, тенденции и техники, които се оказва, че не работят за нас. Борим се срещу несъвършенствата и понякога изглеждаме комично. Вдъхновени от очарованието на макиаж индустрията, събрахме на едно място 11-те най-разпространени бюти проблема, които всяка представителка на нежния пол е изпитвала поне веднъж.

#1


Опитите да сътвориш прелестна очна линия често завършват с размазана линия, която отчаяно се опитваш да спасиш, но става все по-зле, нали?

#2

Случвало ти се е да свалиш лака си за нокти от единия пръст, защото се е развалил и нещо да те разсее и да забравиш да нанесеш отново лак там, сигурни сме. Какво по-неприятно от 9 лакирани нокъта и един нелакиран.

#3

Да измиеш косата си или да не я измиеш, това е вечният въпрос.

#4 

Макар да си знаеш на изуст всички трикове, които те учат как да избегнеш попадането на червило върху зъбите ти... то все пак намира път до там и грози усмивката ти.

#5

Прекаляването с молива за вежди, сенките за вежди и спиралата за вежди прави лицето ти да изглежда нелепо и без да искаш трябва отново да започнеш да нанасяш грима си от стъпка 1.

#6

В бързането нанасяш грима си без да внимаваш много, нали? Тогава резултата е сякаш си го нанесла преди няколко часа. Никак не изглежда добре.

#7

Тъкмо изми лицето си и приятелите ти се обаждат със спонтанно желание да излезете! Справянето с тази ситуация е неописуемо!

#8

 

В ден, в който косата ти е изключително немирна е пълен ужас колежка да ти поиска ластичето назаем. Не го давай, в твой интерес е!

#9

Когато нанасяш спирала и сякаш ръката ти се отмества и четката се лепва на носа ти. Мразим този момент, толкова много.

 

 

#10

Онзи страхотен момент, в който си се лакирала и ноктите ти са полу сухи-полу не и решиш да направиш най-лекото движение с ръцете си и... бам! Лакът ти е развален.

#11

Кърпите ти за лице не са вече бели! Доста е неприятно, но това се случва с времето и никак не прави добро впечатление на гостите ти.

Повече за: Макиаж трикове, когато закъсняваш

Свързани теми: грим

3/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Венецианският фестивал – Филмова красота на всяка крачка

Венецианският филмов фестивал е един от най-старите и уважавани филмови фестивали на света, който с всяка изминала година печели симпатиите на публика...