10 трика за привлекателен грим за Деня на влюбените (Първа част)

1. Червено червило


Червеното е символ на любовта, затова много момичета залагат точно на този цвят червила за празника на любовта. Но, за да разкрасите устните си с червено червило трябва да сте изключително сръчни. За да сте сигурни че червилото ви ще изглежда страхотно, леко потопете малка четчица в коректор и заличете излишното количество червило излизащо извън контура на устните.

2. Бяла сенка за очи


За да направите очите ви да изглеждат по-големи, по-свежи и отпочинали, в ъглите на клепачите нанесете бяла сенка за очи.

3. Очна линия


За правилно нанасяне на очна линия и съвършен опушен грим, използвайте тиксо или по-твърд лист хартия. Поставете малко парче тиксо под ъгъл встрани от горния клепач, и след това очертайте линията.

4. Коректор


Коректорът е вашия главен съюзник в прикриването на малките несъвършенства. За най-добро прикриване на недостатъците, използвайте коректор в цвят. Зеленият коректор прикрива зачервяванията по кожата, а жълтите нюанси сенките под очите.

5. Кокосово масло

Контурирането е нещо без което е трудно да си представим една красива грим визия.  Един трик: към продукта за контуриране добавете няколко капки кокосово масло, което прави текстурата му по-кремообразна и приятна за нанасяне.

Повече за: Модерни цветове на зимата за всеки повод

Свързани теми: грим , очи, червило, тенденция, тенденция

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Гримиране на очите: Трикове за нанасяне на очна линия и спирала

Ако и на теб ти се случва да съсипеш отличния тен и идеално покритите торбички под очите с последното нанасяне на спиралата или очната линия, то тези ...