10 ключови козметични продукта, които можете да вземете и в ръчния си багаж

Охраната на летищата понякога хваща дори и често пътуващите – всички поне мъничко се плашим, когато сложат нашия ръчен багаж върху лентата, извадят тоалетните ни принадлежности и ни кажат, че трябва да опаковаме всичко в една от онези найлонови торбички с цип. Мисия невъзможна – когато видите, че поне три или четири предмета по никакъв начин не могат да се поберат вътре. Или когато извъднъж се сетите, че любимият парфюм по погрешка е отишъл в ръчния багаж, макар че има 25 мл над допустимото количество, и ще трябва да се простите с него.

Да се разберем, охраната на летището не прави отстъпки. Лимитът е 100 мл и тук няма колебание. Спомнете си, че това се отнася и за кремове, пасти, а и червила – практически за всичко, което може да се размаже. Независимо дали в шишенцето е останало съвсем малко парфюм, или той е съвсем нов, няма милост, когато става дума за позволените 100 мл. Затова, ако вече сте попаднали в такава ситуация, просто забравете.

Ако пътувате само с ръчен багаж това лято, спестете си неудобствата на летището и планирайте предварително кои от козметичните продукти са ви нужни и какво ще вземете със себе си. За да ви помогнем, избрахме някои от нашите любими:

 

  1. Lancôme La Base Pro makeup primer
  2. Black Hypnôse Drama lengthening mascara
  3. Bi-Facil double-action eye makeup remover
  4. Crème Mousse Confort comforting creamy foaming cleanser
  5. Aqualia Thermal Dynamic Hidratation Rich  Cream Vichy
  6. Giorgio Armani Fluid Sheer
  7. Biotherm Pure-Fect Skin Micro-Exfoliating Purifying Toner
  8. Biotherm Oil Therapy Baume Corps Nutri-Replenishing Body Treatment
  9. Garnier Ambre Solaire suncream SPF30 and SPF 50
  10. Eau Micéllaire Garnier

 

Свързани теми: грижа

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Активностите, на които се отдаваме навън

Завръщането към едно по-приятно ежедневие предполага преди всичко практикуване на онези физически активности, които ни карат да се чувстваме най-добре...