Перфектната основа за красив маникюр

Мечтата на всяка жена са дълги и красиви нокти. Добре поддържаният маникюр говори много за притежателката си. Всички вече знаем, че не е достатъчно само да лакираш ноктите в любимия си цвят за да имаш красив маникюр. Нанасянето на качествена основа е изключително важна стъпка за красив маникюр.

Почисти ноктите​

 

A post shared by @_mymakeup__ on


За красив маникюр е важно ноктите да са добре почистени и да премахнеш остатъците от стария лак. Затова не бързай и изчакай ноктите да изсъхнат добре преди да започнеш с нанасянето на основа.  

Нанеси основа

Втората стъпка е нанасяне на основата. Препоръчваме ти Essie Grow Stronger основата която същевременно постепенно укрепва ноктите и подобрява вида им. Essie Grow Stronger основата прави повърхността на нокътя по-гладка и улеснява нанасянето на любимия лак, който издържа по-дълго време.

Нанеси избрания цвят​

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


След като основата изсъхне, време е да нанесеш избрания лак за нокти. Ако искаш да бъдеш в крак с тенденциите за това лято, заложи на ярки цветове върху ноктите си.

Един слой топ лак

Маникчрът се завършва с нанансяне на един слой топ лак, който ще ти осигури дълготрайността на цвета и допълнителна защита. Според експертите, топ лакът трябва да се нанася отново на всеки три дни. Не забравяй да отделиш внимание и за кожичките, които също се нуждаят от специална грижа. Използвай подходящо масло за подхранване и грижа на кожичките.

Повече за: Необикновени трикове за красив маникюр

За този външен вид препоръчваме

  • Essie Grow Stronger

    Поръчайте веднага
  • Essie care super duper

    Поръчайте веднага
  • Essie Cuticle Oil Apricot

Свързани теми: нокти, маникюр , essie

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommend

Топ 3 летни лака за нокти

През лятото забравете думата „правила“ и се отдайте на удоволствията...