Перфектен маникюр в три стъпки

Добре изглеждащите нокти носят на жените изключителна увереност, която е в полза на всичко, което правим през деня. Дали сме с приятели, пазаруваме, работим или си почиваме – маникюрът ни може да ни накара да се чувстваме по-привлекателни. Ето ги и нашите три лесни стъпки, благодарение на които да се радваме на перфектни нокти създадени в домашни условия…

 

A post shared by @_mymakeup__ on

Обичай ръцете си!

Важно е да се грижим за ръцете си, както се грижим за лицето си. Достатъчно внимание и правилните овлажняващи продукти могат да изиграят важна в роля в добрата визия на ръцете. Нашият съвет е да си подсигуриш ефективен крем за ръце, с който да не се разделяш. Многократното миене на ръцете, понякога със сапуни, които са изключително агресивни, води до изсушаване и напукване на кожата. За да подаряваш нежни докосвания на любимите си хора след всяко миене хидратирай ръцете си с дълбоко овлажняващ крем.

 

A post shared by essie (@essiepolish) on

Погрижи се за ноктите си

Много жени се оплакват от проблеми с ноктите си. Дали те са много тънки и лесно се чупят или се нацепват – всичко това са сигнали за нездрава нокътна плочка, която има нужда от допълнителна подкрепа. Можеш да си я набавиш като използваш основа на Essie, която да покрие ноктите ти със защитен слой, който да ги подхрани. Също можеш да пробваш заздравителите на марката, които обещават ноктите ти да укрепнат и така да се радваш на по-добра дължина за по-дълго време.

Лакирай се смело

 

A post shared by essie (@essiepolish) on

След като си се погрижила за добрия вид на кожата на ръцете ти и си заздравила нокътната плочка с основа или заздравител на Essie e време да прибегнеш към истинското забавление, а именно лакирането. Подбери цвят, който кореспондира с пролетното ти настроение, за да си още по-готова за идващите горещи дни. Нанасяй тънки, но покривни слоеве от лака, като му дадеш достатъчно време за да изсъхне. Наслади се на многообразието от цветове, които брандът Essie ти предлага и превърни домашния си маникюр в перфектното допълнение към стилната ти визия.

Повече за: Маникюрът на пролетта

За този външен вид препоръчваме

  • essie toap coat

    Поръчайте веднага
  • essie super duper

    Поръчайте веднага
  • essie first base

    Поръчайте веднага

Свързани теми: нокти, маникюр , essie

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommend

Имаш къси нокти? Италианският маникюр е за теб!

Става дума за техника, която със сигурност вече си използвала...