Знаете ли какво е nailfie?

Убедени сме че няма човек, който да не знае какво е селфи. Живеем във времето на социалните мрежи, статуси и умни телефони, от които всеки има възможност за заснемане на снимки от всякакъв ъгъл. В днешно време, средно една от всеки три снимки в социалните мрежи е селфи. Но, чувала ли си за нелфитенденицята, която заля Инстаграм, благодарение на известните личности.

Nailfie сваля от трона селфито!

Спокойно, за тази тенденция не ти трябват скъпи гримове и специални продукти, както за правене на перфектно селфи, при което често вместо коректор се използва хайлайтър за скриване на черни кръгове под очите. Даже и косата ти не трябва да бъде безупречна. Защо ли? Защото този път акцентът е върху ноктите ти, и лицето ти изобщо не се вижда. От сега нататък, не само салоните за красота ще споделят снимки на красиви маникюри и нокти – ще го правят всички!

Znaete li kakvo e nailfie?

Маникюр стиловете в света на нелфито

От известно време звездните личности и модни фигури се надпреварват да обявяват какви ли не снимки на ръцете и ноктите си в социалните мрежи. Така, ще видим най-различни маникюри за къси нокти в ярки цветове, както и нокти с класическия червен лак за нокти. За разлика от късите, дългите нокти имат и различни украси - камъни, циркони, рисунки дори и странни бижута както пръстен за нокът.

Znaete li kakvo e nailfie

Стилът който владее фенките

Тенденцията за нюд ноктите властва модната сцена от доста време, и затова не бива да се учудваме че точно тя заема водещо място и в нелфи света. Маникюрът в телесен цвят е сред най-често срещаните в снимките на известните холивудски диви. Както винаги, звездните личности са фенки на блясъка и луксоза, и често към нежните нюд нокти те добавят брокат, циркони или блестящи стикери.

Znaete li kakvo e nailfie

Ако и ти решиш да избереш лак в телесни цветове, ноктите ти ще изглеждат добре поддържани с лек гел ефект, придаващ стилно излъчване. Лаковете от неутралната цветова гама са изключително подходящи за съчетаване, тъй като перфектно пасват към всяка дължина и форма на нокътя. Имай предвид само че нюансът на лака трябва да отговаря на естествения цвят на косата ти на ръцето.

Следваш ли ни в Инстаграм? Ако не - сега е време да го направиш! Последвай ни в Инстаргам, тагни ни в поста си за да покажем на всички твоето #nailfie ;)

Повече за: Нокти „балерина“ – Да или Не?

За този външен вид препоръчваме

 • Essie 16 Spaghetti Strap

  Поръчайте веднага
 • Essie 57 Forever Yummy

  Поръчайте веднага
 • Essie Long Lasting Nail Polish 88 Licorice

  Поръчайте веднага
 • Essie 01 blanc

  Поръчайте веднага

Регистрирайте се / Влезте